objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 1. januar 2009 ob 09:37

Magnifico za božič zadel mariborske vipovce, na Silvestrovo edini v tujini!
Rekorderki v novoletnem zaslužku: Rebeka Dremelj v Grosupljem in Saša Lendero v Mariboru
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Robert Pešut Magnifico je edini slovenski pop glasbenik, ki je na Silvestrovo zapel v tujini. Magnifica & Turbolentzo so angažirali organizatorji velike novoletne zabave, imenovane New Year's Eve Party, v mestu Poznan na Poljskem. Magnifico je nastopil ob desetih zvečer, tretjega januarja pa bo že stal na odru Festivala Actual 2009 v Logronu (La Rioja) v Španiji. Potem odhaja v Francijo, kjer bo 19. januarja v mondenem letovišču Cannes nastopil na Midemu 2009.
Koliko je Magnifico pokasiral danes ponoči na Poljskem, nismo uspeli izvedeti, se nam je pa njegov poslovni partner in menedžer Igor Arih, sicer eden najbolj znanih slovenskih oglaševalcev, pohvalil, da je glasba dober biznis. 25. decembra pa je Magnifico tradicionalno božično koncertiral v mariborski Festivalni dvorani na Lentu. Koncert je bil razprodan, na VIP prostoru pa se je trlo znanih in manj znanih Mariborčanov. Med njimi tudi nekaj pomembnih poslovnežev, denimo predsednik uprave Nove kreditne banke Maribor Matjaž Kovačič, direktor Engrotuša in novopečeni predsednik skupščine Kapitalske družbe Aleksander Svetelšek in predsednik uprave Dravskih elektrarn Damijan Koletnik; po dolgem času je bil na sceni opažen tudi strokovnjak za jazz Brane Rončel. Magnificova turbulenca in alkohol pa sta nekatere vipovce tudi solidno "zadela".


Kot smo na našem portalu že ekskluzivno razkrili, sta od slovenskih glasbenikov na novoletni večer največ zaslužili Rebeka Dremelj v grosupeljskem hotelu in kazinoju Kongu, kjer bo za nastop pokasirala 10.500 evrov, in Saša Lendero v Mariboru, na Trgu svobode, Mariborčani pa so Ljubljančanki odšteli 8.500 evrov.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Robert Pešut Magnifico Igor Arih Matjaž Kovačič Aleksander Svetelšek Damijan Koletnik Brane Rončel Rebeka Dremelj saša lendero

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Magnifico za božič zadel mariborske vipovce, na Silvestrovo edini v tujini!