objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 14. januar 2009 ob 06:58

Kdo je koga pretepal za novo leto v stanovanju Alenke Tetičkovič?
Policisti so med silvestrovanjem zaradi pretepanja posredovali v stanovanju Alenke Tetičkovič in proti vpletenim vložili ovadbo
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Znana slovenska igralka Alenka Tetičkovič, ki je kraljevala z vlogo sestre Franje v Naši mali kliniki, je v novo leto vstopila vse prej kot prijetno. V njenem ljubljanskem stanovanju so namreč zgodaj zjutraj zaradi pretepanja morali na pomoč priskočiti možje v modrem, kar so potrdili tudi na ljubljanski policiji. V pretep naj bi bila vpletena igralkin nekdanji partner Jure Oman, s katerim ima igralka enoletno hčer Tojo (glej priloženo fotografijo), in njen prijatelj ter producent Toni Korošec.
Nekdanji Alenkin partner Jure Oman – nekateri se ga mogoče spomnite kot snubca iz oddaje Sanjska ženska 2 – je povedal, da je novo leto dočakal v družbi svoje nekdanje partnerice ter Tonija Korošca in 19-letne Jelene Milutinuvić, ki naj bi bila zadolžena za sprehajanje Alenkinega psa. Oman, ki trdi, da je sam žrtev, naj bi po lastnih navedbah "zaspal na kavču", okoli treh ponoči pa naj bi ga "začeli buditi, so me začeli buditi, naj gre." Ker naj bi njihovo prošnjo zavrnil in hotel dalje spati, ga je Korošec začel pretepati, in to kar brez razloga. Oman, ki menda še do danes ni izvedel, zakaj ga je Korošec napadel, pravi, da "ne ve, kaj mu je bilo (Korošcu namreč), kaj se dogaja v možganih človeka, ki se drogira." Omana, ki je s poškodovanim očesom moral obiskati zdravnika, pa v njegovi zgodbi ni podprla njegova nekdanja partnerica: "Alenka vse obrne. Ko so za novo leto prišli policisti, se je drla, da sem jaz udaril njo. K sreči sem imel zraven prijatelja, ki je sicer gluhonem, zato so poklicali posebnega tolmača. Povedal je, da je to laž," je za enega od slovenskih časnikov povedal Jure Oman.
Razen gluhonemega prijatelja pa nihče drug ne želi potrditi Omanove zgodbe. Korošec tako trdi, da ko je "Alenka okoli šestih budila Jureta, je rekel, da bo ostal."  Zaskrbljeni prijatelj naj bi zato, ker ve, da zna biti Jure tudi nasilen, posegel med nekdanja partnerja, kar je Jureta očitno močno razburilo: "Trikrat me je odrinil, hotel sem mu vrniti, a je počepnil, nato me je udaril njegov prijatelj. Izgubil sem zavest," je za isti časnik povedal Korošec, ki Alenko pozna že od davnega leta 1991, nikoli pa ni bil njen ljubimec. Korošec priznava, da je Jureta mogoče oplazil, kasneje sta se prerivala tudi na hodniku, vendar naj bi to bilo tudi vse. Korošec je tudi prepričan, da Oman ne razume njegovega prijateljstva z Alenko in je zaradi tega ljubosumen.
Nekaj dni po pretepu pa se je končno oglasila tudi znana igralka, ki si menda želi, da bi nastalo situacijo reševale za to pristojne službe, ne pa mediji. Alenka Tetičkovič pravi takole: "Zgodbo, ki jo je povedal Jure Oman, zanikam. Zaradi pietete do otroka in zaradi sebe o njej ne bi polemizirala v medijih. Sekundarnega pomena se mi je zdelo, da bi se ukvarjala z izjavami in tako reševala položaj. V tem času sem namreč sodelovala s policijo ter socialno in pravno službo. Zadeva še ni končana in jo bodo reševale institucije, ki so za razreševanje takšne problematike kompetentne."
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Alenka Tetičkovič Jure Oman Tojo Toni Korošec Jelene Milutinuvić

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kdo je koga pretepal za novo leto v stanovanju Alenke Tetičkovič?