objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sobota, 17. januar 2009 ob 07:55

Mateja Malnar, domnevna ljubica Aleša Čepina: Urška Čepin laže!
Pevka skupine Sexplosion je ogorčena nad prirejenimi fotografijami v reviji Nova
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Mateja Malnar, pevka skupine Sexplosion in študentka drugega letnika Biotehniške fakultete v Ljubljani, nam je v ekskluzivnem pogovoru povedala (za druge medije namreč ne daje izjav), da v razvpiti medijski vojni med zakoncem Čepin laže Urška. To vidi sama in to ji pritrjujejo tudi njeni prijatelji.

Mateja nam je zagotovila, da ni nova spremljevalka Aleša Čepina in ne živi v njegovi hiši v Šmartnem; kjer, mimogrede, stanujeta tudi njegova otroka iz prejšnje zveze, 13-letni Nik in dve leti mlajša hčerka Manca, ki pa jih Urška Čepin nikoli ni marala, zato jih v intervjujih tudi nikoli ni omenjala. Mateja Malnar pravi, da živi pri starših v stanovanjskem bloku v Dravljah, kjer stanuje tudi njena starejša sestra Maja Malnar, znana kot nekdanja miss Hawaiian Tropic in bivše dekle zloglasnega podjetnika Rajka Hrvatiča. Mateja Malnar nam je potrdila navedbe Aleša Čepina, da sta se s Čepinom spoznala 12. decembra lani, v klubu As, po koncertu hrvaškega pevca Tonyja Cetinskega, z Urško Čepin pa je doslej spregovorila le nekaj vljudnostnih besed. "Praktično se ne poznava," pravi Mateja Malnar. "Z Alešem pa sva prijatelja in se odlično razumeva, saj sva na isti valovni dolžini. Nekajkrat sva šla skupaj ven, včasih so bili zraven tudi najini prijatelji," pripoveduje Mateja, ki je ogorčena nad fotografijami v zadnji številki revije tabloidne revije Nova. "Fotografije so bile dogovorjene, bilo je zmenjeno, da se slikamo. Na kosilu v kitajski restavraciji smo bili štirje, Aleš, Raay, frontman skupine Turbo Angels, pevka in njegova punca Marjetka ter jaz. Aleš, ki se na fotografijah vidno smehlja, se je tja pripeljal celo sam, s svojim avtomobilom, jaz pa sem prišla z Raayjem in Marjetko. V uredništvu  Nove so očitno želeli na vsak način dokazati, da Aleš vara Urško, zato so Raayja in Marjetko iz fotografije enostavno izrezali," je ogorčena Mateja Malnar. Pri tem je zanimivo, da je članek ob prirejenih fotografijah osebno napisala odgovorna urednica Nove Sonči Nered Čebašek, ob naslovu pa so lažno zapisali "paparac", čeprav je šlo za dokazano "naštimane" fotografije.

Da se Urška laže, je Mateja Malnar prepričana tudi zato, ker Urška kar naprej spreminja svoje izjave. Aleš Čepin je po njeno enkrat slab, drugič pa dober … "Naj se Urška že odloči, kakšen je Aleš," pravi Mateja Malnar. Malnarjeva nam je tudi zaupala, da je Urška Čepin pred novim letom na TV Paprika videospot skupine Sexplosion za pesem Astronavt izbrisala iz tako imenovanega playouta, da ga ne bi predvajali, nato pa ga je Aleš Čepin vrnil v program.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mateja Malnar Čepin Urška Aleša nik Manca Maja Malnar Rajka Hrvatiča Tonyja Cetinskega Raay Marjetka Sonči Nered Čebašek

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Mateja Malnar, domnevna ljubica Aleša Čepina: Urška Čepin laže!