objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Nedelja, 18. januar 2009 ob 08:13

Aleš Čepin dokazuje, da ga je žena Urška varala s pevcem Ruskom!
Urška Čepin pa trdi drugače: ko je Aleš slišal za glasbenika Ruska in koreografa Geno Zenelija, je pop....l in vpil, da jo hočeta samo pof...ti. Pice v Piazzi z Markom Popovičem krinka za randije?!
2009 Pozareport

Odpri galerijo


Ločitveni vojni razvpitih zakoncev Čepin ni videti konca. Izpiski telefonskih pogovorov pevke in televizijske voditeljice Urške Čepin (gre za službeni telefon podjetja Paleste, kjer je Urška zaposlena že štiri leta) po mnenju Aleša Čepina dokazujejo, da ga je Urška prevarala z mladim slovenskim pevcem bosanskega rodu Ruskom, ki po naših informacijah živi v Postojni. Ko se je Urška odselila od Čepina, je v nekaj tednih Ruska poklicala ali mu poslala SMS-sporočilo kar 298-krat, včasih celo po več desetkrat na dan. "Nemogoče, da bi šlo samo za poslovno sodelovanje," je prepričan Aleš Čepin.
Urška je Ruska gostila tudi v svoji oddaji na Papriki, njuna ljubezenska romanca pa naj bi se začela novembra lani. Po nekem skupnem vikendu v Ankaranu, kjer je ob zakoncema Čepin svetil tudi Rusko, je Urška v ponedeljek jezna zapustila Aleša, ki naj bi jo opozoril na Ruskov – menda neprijetni - značaj, in se odselila domov na Brezovico. Rusko se je pogosto motal okoli Paprike na Parmovi ulici in hodil na pice v bližnji lokal Piazza z voditeljem Marko Popovičem, kar naj bi bila samo krinka za Ruskove randije z Urško.

Aleš Čepin tudi zanika Urškine trditve, da naj bi Rusko zanjo delal glasbo. "To je popolnoma brez veze," trdi Čepin, kajti glasbo zanjo je takrat pisal Raay, frontman skupine Turbo Angels, ki je Urško že naredil komad Ej, Ej!. Rusko naj bi potem samo za krinko na hitro pripravil nek demo posnetek, iz katerega pa se do zdaj še ni razvilo nič. Mimogrede, manj znani Rusko sicer ni novinec na glasbeni sceni. Deset let je delal v raznih skupinah, denimo Outsider in Rockart d.d.,potem pa se je odločil za samostojno kariero. Njegova pesem "Ti si meni sve" je menda hit v nekaterih državah nekdanje Jugoslavije.
Urška Čepin pa skok čez plot z Ruskom seveda zanika. Pravi, da z Ruskom in koreografom Geno Zenelijem (Gena je postal medijsko razvpit po brutalnem pretepu svoje žene Nane, bivše glasbene menedžerke, občasne televizijske voditeljice in nekdanje tiskovne predstavnice stranke Lipa) sodeluje zgolj poslovno, medtem ko je Aleš, ko je izvedel za Ruska in Geno, po njenih besedah "popizdil" in vpil, da jo hočeta samo "pofukati". Urška nam je tudi povedala, da Aleš hodi ponoči na Brezovico (kjer Urška trenutno stanuje z njenimi starši in sinčkom Valom), opreza pred hišo in prisluškuje, kaj se dogaja.
Aleš Čepin pa trdi nasprotno. Na Brezovico naj bi prišel samo enkrat, okoli enajstih zvečer, in to zaradi Vala; je pa res slučajno slišal, kako sta Urška Čepin in Gena Zeneli po telefonu opravljala Raayja, češ, fant nima pojma o glasbi. Čepin je pogovor slišal zato, ker je Uška Čepin na mobilnem telefonu vklopila zvočnik, zraven pa je bila tudi njena "strupena" mama Tatjana Hočevar. Po naših informacijah naj bi Urškin oče Janez Hočevar, lastnik nepremičninske agencije Hočevar nepremičnine s.p., po mobilnem telefonu Alešu pošiljal SMS-sporočila z grozilno vsebino.
In še zanimivost: ena od sestričen Aleša Čepina živi s sinom nekdanjega poslanca Janševe SDS Mitje Ljubeljška, ki je tik pred parlamentarnimi volitvami leta 2004 dobil vnuka.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Čepin Urške Aleša Ruskom Marko Popovičem Raay Geno Zenelijem Nane Valom Tatjana Hočevar Janez Hočevar Janševe Mitje Ljubeljška

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Aleš Čepin dokazuje, da ga je žena Urška varala s pevcem Ruskom!