objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 1. februar 2009 ob 19:58

Maščevanje: Aleš Čepin je ženo Urško vrgel s TV Paprike!
Pijana Urška Čepin blatila dobro ime Paprike tudi v lastni oddaji Glasbene želje
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpita bodoča ločenka Urška Čepin ni več voditeljica oddaje Glasbene želje na komercialni televiziji TV Paprika. Uradno odpoved je dobila včeraj dopoldne, po četrtkovem prepiru z možem in bodočim ločencem Alešem Čepinom na sedežu Paprike. Čepin, direktor in solastnik TV Paprike, ji je očital, da je v sredini oddaji (28. januarja) blatila ugled Paprike, oddajo pa naj bi vodila celo pijana, zato je v četrtek zvečer ni več pustil v studio.
Maja Djordjevič, nova odgovorna urednica TV Paprike, nam je sporočila, da je Urška Čepin odpoved dobila iz več razlogov. Prvič, zaradi širjenja neresnic in blatenja dobrega imena Paprike v številnih slovenskih medijih in celo v etru Paprike; drugič, zaradi širjenja neresnic in blatenja dobrega imena Aleša Čepina, prav tako v številnih slovenskih medijih; tretjič, kljub dogovoru o pripravah na prenovljeno oddajo Glasbene želje Čepinova ni prišla na delo, niti ni odgovarjala na klice, SMS-sporočila in ustna vabila na sestanke; četrtič, dvakrat je neopravičeno izostala na delovnem mestu, televizijske ekipe, ki jo je čakala, pa o tem ni obvestila; petič, zaradi neprofesionalnega vedenja, nezadostno opravljenega dela ter nekorektnega odnosa do televizijske ekipe in nadrejenih; in šestič, Urški Čepin so po navedbah Maje Djordjevič "večkrat dali priložnost, da se nam javno opraviči in preneha z nerazumljivim vedenjem. Kljub dogovoru o prenehanju pranja umazanega perila v javnosti in nekorektnemu odnosu do sodelavcev, Urška Čepin ni držala besede".
Za osvežitev spomina: Aleš Čepin je 26-odstotni solastniški delež TV Paprike od Marka Žitnika in Ajše Š. Vodnik prijazno kupil zato, da bi svoji ženi Urški omogočil televizijsko kariero. Kdo bo vodil oddajo Glasbene želje namesto Uške Čepin, pa naj bi bilo znano najkasneje v ponedeljek. Favorit za začasnega voditelja je Mark Popovič (ki naj bi tudi spal z Urško Čepin), urednica Maja Djordjevič pa bi menda najraje "sfurala" kakšno novo svežo ime.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Urška Čepin Alešem Čepinom Maja Djordjević Marka Žitnika Ajše Š. Vodnik Mark Popovič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Maščevanje: Aleš Čepin je ženo Urško vrgel s TV Paprike!