objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 3. februar 2009 ob 10:55

Mateja Malnar: Nisem prasica, Urša Čepin je patološka lažnivka!
Pevka in domnevna ljubica Aleša Čepina zgrožena nad lažmi Urše Čepin
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Mateja Malnar, 23-letna pevka skupine Sexplosion, ki jo je razvpita bodoča ločenka Urša Čepin javno obtožila, da je motena osebnost in da ji je speljala moža Aleša Čepina, pravi, da ima "dovolj laži, očitkov, poniževanja, zmerjanja in groženj", zato se je odločila spregovoriti tudi sama.
"Vsakič, ko odprem kakšno novo revijo, se zgražam in zgražam. Laži, laži in same laži. Zmerjajo me s prasico in kurbo, mene pa bi bilo sram takšne reči pisati po medijih." Malnarjeva je za naš portal povedala, da oseba, ki piše skrajno žaljive komentarje na Facebooku, definitivno izhaja iz Uršine družine. Mateja Malnar naj bi za to imela konkretne dokaze, zato bo zoper njo podala kazensko ovadbo. Po naših informacijah naj bi žaljive komentarjev in grožnje Malnarjevi na Facebooku ter po raznih spletnih forumih pisali predvsem Uršina mama Tatjana Hočevar, ki menda kar naprej visi za računalnikom, in Uršina mlajša sestra Aida.

Urša Čepin laže, da še nikoli nisem videla Aleševa sina Vala. Aleš ima namreč njegovo sliko na mobilnem telefonu, Vala pa sem videla tudi v Aleševi hiši v Šmartnem, ko sem statirala pri snemanju najnovejšega videospota skupine T* Angels, pravi Mateja Malnar. Smešno se ji zdi tudi, da Urša o njej govori kot o moteni osebnosti. V resnici pa Urša trpi za "sindromom razcepljene osebnosti", trdi Mateja Malnar. Za vsak medij govori drugače in zgodbe spreminja iz dneva v dan, pravi Malnarjeva. "Torej z njo ni nekaj v redu? Kako lahko takemu človeku kdorkoli sploh kaj verjame?" Jaz pa stojim za svojimi izjavami, sem pridna študentka in končujem 2. letnik Naravoslovnotehniške fakultete v Ljubljani, z zavidljivim povprečjem 8, pravi Mateja Malnar. "Kaj pa Urša? Ona ima samo osnovno šolo. Glede na to se lahko samo sprašujem, kakšne probleme je morala imeti doma, da ni končala niti srednje poklicne šole?!"

Da Urša Čepin laže, Mateja Malnar dokazuje tudi z njeno izjavo, ki jo je novinarjem dala 14. januarja; češ, z Alešem se je pripravljena pogovoriti in mu vse oprostiti, spregledati domnevne skoke čez plot in laži, predlagala pa mu je tudi, naj sama odpotujeta za nekaj dni, da zgladita spore in zavoljo sinčka Vala poskusita znova. Ker Aleš ni bil za to, so devet dni pozneje – iz njenih ust na njegov račun – izbruhnile zgodbice o fizičnem in psihičnem nasilju ter maltretiranju. Zakaj bi katera koli normalna ženska še želela biti s takšnim moškim, se sprašuje Mateja Malnar. Uršini komentarji v slogu, "včasih sem brala o žrtvah psihičnega in fizičnega nasilja, nikoli pa si nisem mislila da se bom v podobni zgodbi znašla tudi sama … da se bo s svojo zgodbo obrnila tudi na društvo Beli obroč, ki pomaga žrtvam kaznivih dejanj…"  so resnično bizarni, in to vse po le devetih dnevih od njene prošnje, da bi z Alešem spet zaživela skupaj.
Urša Čepin je začela igrati žrtev matere samohranilke, kar je popolna laž, saj ji je Aleš vedno stal ob strani in ji še danes, kljub vsem tem žalitvam, daje denar za otrokove potrebe, pravi Mateja Malnar. Zanimivo pa je, da se Urša prej nikoli ni ukvarjala z otrokom. Bolj pomembne so ji bile frizure, nohti, masaže, kozmetika in draga oblačila. Danes pa izkorišča otroka in se z njim baha po naslovnicah tabloidnih revij, z njim manipulira ter zavaja javnost. Za razliko od nje je bil Aleš vedno dober oče: Val je vsako noč spal pri njem, medtem ko je Urša mirno drnjohala v oddaljeni spalnici. Ne pozabimo, pravi Mateja Malnar, da pri Alešu živita tudi sin in hčerka iz njegove prejšnje zveze.
Ko sva bili s sestro Majo povabljeni v žirijo nekega lepotnega tekmovanja v Umag, kamor sva odšli v Aleševem spremstvu, ga je tam pričakal Urškin oče Janez Hočevar. Kasneje so Aleša njeni starši nadlegovali tudi z grdimi SMS-sporočili in se nenehno vmešavali v njun zakon. Kaj pa imajo njeni starši tu poleg, se sprašuje Mateja Malnar. Mar Urša ni dovolj stara, da sama rešuje svoj zakon? To kaže na njeno nezrelost in odvisnost od svoje mame, trdi Malnarjeva.
Urša Čepin od prvega trenutka dalje, ko je zapustila Aleša, krivdo za razpad zakona pripisuje meni, pravi Mateja Malnar. Moje mnenje in mnenje marsikoga drugega pa je, da za razpad zakona nikoli ni kriva tretja oseba, ampak zakonca sama. Urša prelaga krivdo name samo zato, ker ima sama slabo vest, kar dokazuje tudi to, da se je za tri tedne odselila, mu pustila Vala, medtem pa z drugim moškim, pevcem Ruskom, opravila skoraj 300 telefonskih klicev in esemesov, ki naj bi bili poslovne narave. Kar naenkrat so ti esemesi tudi čudežno izginili. Urša Čepin je Aleša samo lani zapustila štirikrat, mene pa takrat ni bilo v njuni bližini in z Alešem sploh nisva imela nikakršnih stikov. Vse, kar berem, da reče Urša, je čista neresnica! Z Alešem sva zelo dobra prijatelja, veliko se druživa in tudi poslovno sodelujeva, vendar nisva intimni par, niti ne živim pri njemu v Šmartnem, kot trdijo Urša in nekateri mediji.

Mateja Malnar sicer začenja samostojno glasbeno kariero in je že posnela prvo pesem z naslovom Nisem kriva. Glasbo zanjo je napisal Aleš Vovk alias Raay, besedilo pa Steffanio, pevec skupine Sexplosion.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mateja Malnar Urša Čepin Aleša Čepina Tatjana Hočevar Aida Vala Janez Hočevar Aleš Vovk Raay Steffanio

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Mateja Malnar: Nisem prasica, Urša Čepin je patološka lažnivka!