objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 6. februar 2009 ob 09:46

Družina Urše Čepin vdrla v Aleševo hišo: sesuli varuško, prišla policija!
Urša, mama Tatjana, oče Janez Hočevar in sestra Ajda vdrli v hišo Aleša Čepina
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Ločitvena in medijska vojna zakoncev Čepin je v sredo dobila nove dimenzije. Okoli petih popoldne so namreč Urša Čepin, njena mama Tatjana, oče Janez Hočevar in mlajša sestra Ajda nasilno vdrli v hišo Aleša Čepina v Šmartnem, sesuli varuško, odpeljali Uršinega in Aleševega sinčka Vala ter pobrali nekaj umetnin ...
Po pripovedovanju Aleša Čepina in varuške Marjane se je zgodilo takole. Ko je Marjana zaslišala zvonec, je šla odpret vhodna vrata. Zunaj sta stali Urša Čepin in Tatjana Hočevar ter osorno zahtevali, da ju spusti v hišo. Marjana je to zavrnila, potem pa je počilo. Urša in njena mama sta vdrli noter, varuško grobo odrinili in pritisnili ob zid, v hišo pa sta pritekla še Janez ter Ajda Hočevar. Oče Urše Čepin je zgrabil Vala, ki je bil pri Alešu, in ga začel vleči iz hiše. Val je jokal in se oklepal varuškine noge, toda Hočevar ga je na silo zvlekel v avtomobil, parkiran pred hišo. Varuška Marjana pravi, da znamke avtomobila ni videla, ker je bila pritisnjena ob zid in prestrašena, poleg tega so se stvari bliskovito dogajale. Potem sta Urša in njena mama začeli snemati slike in jih odnašati, varuška Marjana pa je stekla po mobilni telefon in začela klicati Aleša Čepina. Ko sta Urša in Tatjana Hočevar opazili, da varuška telefonira Alešu, sta pobegnili iz hiše (Tatjana Hočevar je varuški prej zabrusila, da ne sme poklicati Aleša). Uršina sestra Ajda je medtem zmerjala Aleševo hčerko Manco, ki je šokirana jokala skupaj z bratom Nikom. Po telefonskem klicu varuške je Aleš Čepin nemudoma obvestil policijo; kmalu sta prišla dva policista in se v Čepinovi hiši zadržala kakšno uro. Po naših informacijah naj bi policija zoper Uršo Čepin in Tatjano Hočevar podala kazensko ovadbo zaradi nasilnega vdora ter ogrožanja varnosti. Aleš Čepin, ki je prav tako šokiran nad početjem Uršine družine, nam je povedal, da sta Urša in Tatjana Hočevar odnesli tri slike, za drugo pa zaenkrat še ne ve.
Varuška Marjana nam je še zaupala, da jo je po novem letu mama Urše Čepin večkrat klicala na mobilni telefon in jo žalila. Tatjana Hočevar je od varuške tudi zahtevala, naj ji pove, če je skupina T(urbo) Angels pri Alešu doma res snemala videospot in kje je takrat bil Alešev in Uršin sinček Val.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Čepin Urša Čepin Tatjana Janez Hočevar ajda Aleša Vala Marjane Manco Nikom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Družina Urše Čepin vdrla v Aleševo hišo: sesuli varuško, prišla policija!