objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 16. februar 2009 ob 09:34

Špela Pretnar zapustila Pop TV; na Popu naj bi kmalu spet odpuščali?!
Bivša smučarka in novinarka po sporu s Tomažem Perovičem zapustila komercialno televizijo
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanja smučarka Špela Pretnar ne dela več kot športna novinarka na Pop TV. Med Pretnarjevo in vodstvom informativnega programa Pop TV, predvsem direktorjem Tomažem Perovičem in redaktorjem športa Tomažem Dimcom, je počilo takoj po koncu smučarskega tekmovanja v Kitzbühlu (27. januarja). Zakaj so se sprli (nesporazumi naj bi se vlekli že nekaj časa), ni točno znano, slišati pa je, da Špela Pretnar ni mogla več prenašati kopice nesmislov pri pokrivanju športa na Pop TV. Njen odhod je menda povezan tudi z nadaljnjim krčenjem športnega programa, vodstvo Pop TV pa naj bi – uradno zaradi recesije in finančne krize – pripravljalo nov val odpuščanja novinarjev. To bodo pravi šoki, trdijo naši viri.
Špela Pretnar nam je povedala, da se po šestih letih umika iz novinarstva, čeprav jo je po odhodu s Pop TV takoj naslednji dan poklical urednik športnega programa na TV Slovenija Mile Jovanovič in ji ponudil delo športne novinarke na TVS. Sama pravi, da se je odločila za študij stomatologije, kar je pri njenih 36. letih izjemno ambiciozna odločitev. Zdaj bo izkoristila nekaj več prostega časa, opravila izpit za smučarsko učiteljico 3. stopnje in odšla na nekaj mesečno surfanje v Grčijo ali Egipt.
Jeseni pa v Ljubljano na faks! Namesto Špele Pretnar svetovno smučarsko prvenstvo v Val d'isèrju pokriva novinar Boštjan Belčič.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Špela Pretnar Tomažem Perovičem Tomažem Dimcom Mile Jovanovič Boštjan Belčič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Špela Pretnar zapustila Pop TV; na Popu naj bi kmalu spet odpuščali?!