objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 2. marec 2009 ob 06:51

Sabina Remar: Cimerotič me je neznosno dušil in psihično ubijal!
Manekenka in nekdanja miss Universe enako kot Urša Čepin: v medijih žali svojega bivšega
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Manekenka in nekdanja miss Universe Slovenije Sabina Remar gre po medijskih stopinjah razvpite Urše Čepin. Potem ko sta se pred nekaj dnevi razšla z nogometašem Sebastjanom Cimerotičem (Sabina naj bi se iz njegovega stanovanja izselila 18. februarja), v najnovejši številki revije Story že grobo žali svojega bivšega fanta. Čeprav je še pred nekaj tedni v taisti reviji in podobnih edicijah veselo razlagala, kako ljubi Cimerotiča, ki jo neznansko razvaja, poleg tega naj bi skupaj kmalu odpotovala v tujino (kjer bi on igral nogomet, ona pa služila na modnih pistah), zdaj pravi, da je bilo v njuni zvezi vse narobe, dušo pa naj bi si lajšala pri mami in dveh najboljših prijateljicah. Sabino Remar je menda najbolj prizadelo in užalostilo to, da je Cimerotič ob slovesu zahteval, naj mu vrne stvari, ki jih je njej podaril. To pomeni, trdi Sabina, da ji teh predmetov "ni podaril iz srca".

Sabina in Cime naj bi se prvič hudo sprla pred nekaj meseci, ko je Sabina nameravala odpotovati v Las Vegas, o čemer smo na našem portalu že pisali. Prepir je bil menda "grozen", Sabina pa zdaj trdi, da se je takrat "začel njun konec". Cime ji je sicer dajal vse, kar je hotela, toda ni je hotel videti kot manekenko ali pevko. Ko so ji ponudili delo na modni pisti ali poziranje, sta se počila. Sabina pravi, da ga je bilo "strah njene neodvisnosti ter želje po uspehu in karieri". Cime naj bi "vedno želel imeti vse pod nadzorom", njegova posesivnost naj bi jo "neznosno dušila in psihično ubijala". Kot manekenka je menda lahko sprejela samo tiste ponudbe, ki so bile po njegovem (očitno moškem strokovnem) mnenju dovolj preverjene. Sabina pravi, da je zaradi Cimerotiča veliko poslov izgubila, poslovni partnerji so jo označile kot nezanesljivo, prepiri z njim pa so odvzemali veliko energije in splošno veselje do življenja. Cimerotič do Remarjeve menda ni bil fizično nasilen (tako vsaj trdi Sabina), ko pa je bil nanjo jezen, naj bi "spremenil obrazne poteze, jo žalil in hotel prizadeti". Sabina pa menda ni imela dovolj energije, da bi se spuščala na njegovo raven nesramnega dialoga.

Sabina in Cime sta še donedavnega medijsko pompozono napovedovala tudi odhod v tujino. Cimerotič naj bi zaigral za nek tuj klub (menda v Angliji ali Turčiji), Remarjeva pa naj bi delala kot manekenka. Na našem portalu smo takoj podvomili, da bi Cime še lahko kdaj resno zaigral v tujini (dajejo ga namreč leta in mučijo poškodbe); in res, parček nikoli ni nikamor odpotoval. Sabina zdaj trdi, da naj bi se v nedogled vleklo urejanje papirjev za nogometašev prestop (kar je seveda čista neumnost), po drugi strani pa naj bi bila vesela, da se je njegov prestop zavlekel, saj naj bi njun odnos tako "dobil realno sliko". V tujini, pravi Sabina, bi jima bilo še "težje, bolj stresno in boleče".
Sabina Remar se je začasno preselila k staršem v Trbovlje, medtem pa v Ljubljani išče primerno stanovanje. Spomnimo: preden je – pred slabim letom dni – na vrat na nos spakirala k Cimerotiču, se je nameravala kot cimra preseliti k pevcu in novinarju Eriku Ferfolji.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sabina Remar Urše Čepin Sebastjanom Cimerotičem Eriku Ferfolji

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sabina Remar: Cimerotič me je neznosno dušil in psihično ubijal!