objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 4. marec 2009 ob 07:00

Cimerotič si je za Sabino Remar keš sposojal celo od mladincev Olimpije!
Nogometaš je popolnoma obubožal, njegov denar je cuzala tudi mankenkina mama
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Še preden je Sabina Remar, manekenka in nekdanja miss Universe Slovenije, zapustila Sebastjana Cimerotiča, enega izmed največjih nogometnih talentov, ki jih je zadnja desetletja premogla Slovenija, in tabloidnim revijam razbobnala, češ, kako nesramen je Cime, je bilo v nogometnih krogih jasno, da se pri razvpitem medijskem paru stvari niti slučajno niso odvijale tako, kot jih zdaj poskuša prikazati Remarjeva. Cime je bil namreč žrtev razvajene manekenke; moral ji je dati vsak evro, ki ga je zaslužil v nogometni karieri.
Sebastjan Cimerotič je ob Sabini Remar tako obubožal, da mu je prejšnji teden urednik slovenske izdaje Sportskih novosti Branko Vekić posodil 150 evrov, da bi popularni Cime lahko zdržal do prve premije, ki mu je obljubljena za zmago njegovega moštva, slovenskega drugoligaša Olimpije – 800 evrov. Mimogrede, na Olimpiji sta se člana zlate generacije Miran Pavlin in Mladen Rudonja odpovedala vsakršnim premijam, da bi klub lahko plačeval tiste, ki so denarja bolj potrebni; poleg Cimerotiča je v ligi tistih, ki ne znanjo ravnati z denarjem, tudi nekdanji mariborski reprezentant Amir Karić, znan odvisnik od hazardiranja.
Izkoriščanje Cimeta, strelca šestih golov na 33 reprezentančnih tekmah, ki si ga je privoščila Sabina Remar, je šlo tako daleč, da se je nogometaš skregal z očetom, mamo in bratom, ker so mu dopovedovali, da ga Sabina izkorišča. Zaljubljeni Prulčan tega dolgo ni mogel verjeti, zdaj, ko ga je zapustila, pa naj bi to končno le spoznal, potem ko ni upošteval niti nasvetov svojih prijateljev. Sabina Remar je Cimeta zapustila zato, ker je enostavno ugotovila, da nima več denarja. Nekaj časa se ji je Cime tudi lagal, češ da nima denarja in da se mu je pokvarila bančna kartica. Potem pa je – očitno ne preveč pametna mankenka – kar pred drugimi, ko sta skupaj obiskala neko prireditev, prisotne vprašala: "Kaj res ni mogoče dvigniti denarja z banke, če se ti kartica pokvari in ne gre v bankomat?" Ko je dobila odgovor, da se potem denar lahko dvigne na bančnem okencu, je Cimerotiča vpričo drugih sunila s komolcem v trebuh in mu ukazala, naj gresta takoj na banko po keš. In sta menda tudi šla.

Od enega izmed junakov slovenske nogometne pravljice (spomnimo se samo dveh Cimetovih golov, leta 2001 na tekmi v Švici in leto dni kasneje proti Špancem na svetovnem prvenstvu v Koreji) je denar cuzala tudi Sabinina mama, ki se je iz Trbovelj v Ljubljano pripeljala samo zato, da bi pri Cimerotiču dobila 10 tisoč evrov za neko stanovanjsko opremo. Ker so za to izvedeli tudi Cimetovi starši (Cime si je sposojal denar tudi pri nogometaših in celo mladincih Olimpije, ki jim je že pred časom kar v garderobi razlagal, kako ga Remarjeva izkorišča), je razumljivo, da s pogosto poškodovanim nogometašem niso želeli imeti nobenega opravka.
Soigralcem se je Cime preprosto zasmilil in tako mu je klub (čeprav ga potrebuje za naskok na prvo ligo) išče novega delodajalca v Dubaju. Tam kakovost nogometa ni ravno na visokem nivoju, so pa dobri plačniki. Nekaj, kar 34-letni Cimerotič nujno potrebuje. Odhod v Dubaj bi v drugačnih okoliščinah verjetno spremenil tudi odločitev Sabine Remar, da zapusti Cimeta; saj bi ta v Dubaju skoraj zagotovo spoznala, da Cimerotiča še zmeraj globoko ljubi … kasneje pa bi se morda zagledala v kakšnega bogatega šejka.
Sebastjan Cimerotič je za eno od tabloidnih revij povedal, da je Sabina iz njegovega stanovanja odšla brez slovesa, medtem ko njega ni bilo tam. Šel je ven, ko se je vrnil, pa je ni bilo več tam. "Če rečem, da je nimam rad, bi lagal," pravi Cime, saj sta navsezadnje skoraj eno leto živela skupaj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sabina Remar Sebastjana Cimerotiča Branko Vekić Miran Pavlin Mladen Rudonja Amir Karič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Cimerotič si je za Sabino Remar keš sposojal celo od mladincev Olimpije!