objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 23. marec 2009 ob 05:31

Skrivnostno smrt Damijana Cavazze naj bi pojasnila šele obdukcija!
Po tragični smrti mladega Cavazze spletne forume preplavili izrazi sožalja družini in obtožbe na račun medijev
2009 Pozareport

Odpri galerijo

V petek smo poročali o še eni hudi tragediji slavne družine Cavazza. V noči iz četrtka na petek je ob Cerkniškem jezeru, kjer ima družina Cavazza vikend hišico, tragično preminil Damijan Cavazza, brat dvojček igralca Sebastjana Cavazze in sin slovitega igralca Borisa Cavazze.
Mediji so poročali, da naj bi se zadušil med spanjem, po zabavi za njegov 36. rojstni dan. Kmalu pa so se po razširile drugačne govorice. Mladi scenograf in koreograf Damijan Cavazza naj bi umrl po žurki, zaradi predoziranja s kokainom oziroma mešanja mamil z alkoholom, nekateri so namigovali celo na samomor. Eden od tesnih prijateljev bratov Cavazza nam je dejal, da ga "na četrtkovi zabavi ni bilo, ker so rojstni dan Sebastjana Cavazze zažurali nekaj dni prej. Kaj se je dogajalo na tej zabavi in kaj se je zgodilo z Damijanom, nočem niti vedeti … smo vsi hudo pretreseni," nam je povedal sogovornik, ki pa ne želi biti imenovan.
Spletne forume so takoj preplavili izrazi sožalja družini Cavazza, komentarji njegove smrti in obtožbe državljanov na račun slovenskih medijev, ki naj bi javnosti načrtno prikrivali prave vzroke smrti mladega umetnika. Posamezni slovenski mediji, celo tisti, ki so ob smrti slavnega avstralskega igralca Heatha Ledgerja na dolgo in široko neženirano razglabljali, ali se je Ledger v njegovem luksuznem newyorškem stanovanju predoziral ali ne, so tokrat komentarje na spletu celo povsem ukinili; komentarje, denimo, so ukinili na spletnem portalu 24ur.com in rtvslo.si, drugi mediji pa so jih pustili. Na policijski upravi Postojna pa so povedali, da bo prave razloge smrti pokazala šele obdukcija, ki jo bodo opravili ta teden.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Damijan Cavazza Sebastjana Cavazze Borisa Cavazze Heatha Ledgerja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Skrivnostno smrt Damijana Cavazze naj bi pojasnila šele obdukcija!