objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 30. marec 2009 ob 06:49

Napeto: Urška Čepin in Sabina Mali ste se morali lizati kot lezbijki!
V knjigi Nane Zeneli o bivšima zakoncema Čepin nasrkala misica Sabina Mali
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Silvestrovo 2007 (Odlomek iz knjige)
Malo pozneje se mi je v kuhinji pridružil Aleš in mi začel govoriti, kako bi bilo fajn, kako bi mu pasalo, da bi bil z dvema ženskama, kako sem jaz baje Playboyevi zajčici (Sabini Mali) všeč in podobno.
Rekla sem mu: Ne, Aleš, zajčica je všeč tebi.
In on meni: Ne Urši, ti si njej tako seksi, ona bi tudi bila s tabo. A si za?
Si znorel, al kaj! Ne. Aleš, saj veš, da jaz nisem za take igrice.
Oba sva se pridružila nazaj družbi, kjer smo veliko pili, veliko alkohola zaužili in fotograf (Vesmin Kajtazović) je kmalu na sedežni garnituri zaspal, saj se ga je baje napil do konca, kot radi rečemo, ostali pa so se odpravili domov. Ko je Aleš videl, da je fotograf zaspal, je pristopil k meni in me na silo zvlekel v kletne prostore, kjer je že bila Playboyeva zajčica. Zaklenil je vrata, v rokah je imel fotoaparat in nama ukazal: Zdaj po si ližita pičke! Slecita se in si ližita pičke.
Ona sicer ni bila takoj za, predvsem zaradi njenega fanta fotografa, vendar je na koncu privolila, meni pa se je njegov ukaz z gnusom upiral. Na koncu sem vendar pristala, saj sem ga preveč spila. Svoje siljenje v najine spolne igrice je celo fotografiral.
Počutila sem se zelo umazano in komaj sem čakala, da se vse skupaj konča. Zajčica je bila zelo v strahu, da bi Aleš fotografije pokazal njenemu fantu, ker bi ta baje čisto ponorel, zato jih je Aleš skrbno skril. Vem, da so nekje, samo takrat nisem bila dovolj pretkana, da bi jih vzela in uničila.
Baje se temnolasa zajčica še vedno upravičeno boji, da bi slike prišle v javnost, zato se je Alešu tudi podredila. Zdaj manipulira z njo, saj so mi ljudje povedali, da jo z nekimi slikami celo izsiljuje. Samo zajčica, jaz in Aleš vemo, s katerimi slikami. Fotograf, oprosti, vendar je bilo tako.


V nadaljevanju sicer skrajno puhle knjige z naslovom Prekletstvo v zlati kletki alias Senzacionalna zgodba Urške Čepin tudi izvemo, da je zajčici ime Sabina Mali (njen fant in fotograf pa je že nekaj časa Vesmin Kajzatović), fotografije pa naj bi bile po knjigi sodeč tudi razlog, zakaj je Sabina Mali, nekdanja miss Hawaiin Tropic, podobno kot Uška Čepin, v oddaji Trenja (Pop TV) javno sesula Urško in tako posredno podprla Aleša Čepina. V knjigi Nane Nataše Zeneli sicer ne zvemo nič novega (tudi imena in priimki estradnikov so sila redki ali opisni - Mark Žitnik, je, denimo, opisan kot odgovorni urednik Paprike), kar ne bi že prebrali ali slišali, le da je v knjigi zapisano vse bolj podrobno; morda le še to, da je Urška Čepin, takrat še Hočevar, škampe prvič v življenju jedla pri osemnajstih letih nekje v Portorožu, predno sta z Alešem Čepinom seksala na njegovi jahti, pa da je Aleš njeni mami Tatjani kar naprej prinašal bombonjere, dva svoja mobitela pa vrgel v kanal.

Nana Nataša Zeneli je na petkovi predstavitvi knjige v ljubljanskem lokalu Bachus povedala, da naj bi knjigo napisala iz moralnih razlogov, kar je zapisala tudi na koncu knjige. Okej, ampak če je knjigo res pisala iz moralnih vzgibov, zakaj je potem poskušala zapiske za 20 tisoč evrov prodati Čepinu?! Zenelijeva trdi, da je med tipkanjem knjige celo jokala, zato je vsaj nenavadno, da se iz moralnih razlogov ni lotila pisanja samoizpovedne knjige o svojem zakonu, kjer so se ji – po njenih navedbah izpred nekaj mesecev – pravzaprav dogajale precej hujše stvari. Njen mož, koreograf Gena Zeneli, jo je namreč večkrat brutalno pretepel, tudi pred otroci (enkrat je celo vsa polomljena pristala v ljubljanskem Kliničnem centru), na tiskovni konferenci v Bachusu pa sta se držala kot dva največja zaljubljenca.
Nana Nataša Zeneli je knjigo napisala po pripovedovanju Urške Čepin, v prvi osebi ednine (Urškine), z Urško pa sta podpisali tudi poslovni dogovor. Toda pozor, Urška Čepin je njun poslovni dogovor pisno preklicala že 17. februarja (ker naj bi jo Zenelijeva silila v pripovedovanje laži), kar je razvidno iz dokumentacije pri ljubljanskemu odvetniku Pavletu Zajcu. Tega pa strašno moralna Zenelijeva ni upoštevala. Še več, na koncu knjige je Zenelijeva objavila celo posebno zahvalo Urške Čepin, da je napisala tole knjigo?! Mimogrede, Čepinova se je v zahvali, objavljeni v knjigi, poklonila tudi Mateji Malnar, novi spremljevalki Aleša Čepina, ker je vstopila v njun zakon in jo tako odrešila vsega hudega. Ostaja vprašanje, ali je Zenelijeva za ta formalni preklic poslovnega dogovora sploh povedala vodilnim ljudem založbe Učila, kjer so knjigo tudi izdali. Po naših informacijah bosta zdaj že bivša zakonca Čepin preko odvetnika Zajca zoper Zenelijevo vložila odškodninsko tožbo. Odvetnik Nane Zeneli je sicer znan koprski odvetnik Franci Matoz, ki je bil včeraj nekaj časa tudi na tiskovni konferenci. Srečko Mrvar, podjetni direktor tržiške založbe Učila, pa ima definitivno prav, ko trdi, da tega žanra pri nas še ne poznamo, to je zgodb, ki bi govorile o slovenski estradi.
Urška Hočevar Čepin in Aleš Čepin sta po izidu knjigo označilo kot zbirko laži. Noč pred izidom knjige pa naj bi Čepina poskušali celo napasti pred njegovo hišo v Šmartnem. Okoli pol dveh zjutraj naj bi pred hišo pridrvela trojica moških v črnem mercedesu, ki so vpili, naj "Čepin pride ven, Urška pa da je kurba". Čepin je takoj poklical policijo, ki je pridrvela v osmih minutah, moški z mercedesom pa so pobegnili dve minuti prej. Po naših informacijah je policija fotografirala sledi obračanje mercedesa pred Čepinovo hišo, Čepin pa jim je povedal tudi registrsko številko avtomobila domnevnih napadalcev. Čepin poskus napada povezuje z nastopom Urške in njega na TV Paprika, nekaj ur prej, kjer sta govorila o Nataši Nani Zeneli.

Je pa zanimivo, da so knjigo glasno proslavili v založniškem podjetju Adria Media, oziroma uredništvu revije Story. Naši viri trdijo, da je bilo zelo veselo; tako naj bi se maščevali Urški Čepin, ker je z njimi prekinila pogodbo o dostavljanju pikantnih informacij iz zasebnega življenja zdaj že bivših zakoncev Čepin (gre za akt brez primere v slovenskem žurnalizmu) ter fotografiranju za Playboy. Da je Adria Media sodelovala pri izidu knjige Nane Zeneli, najbrž ni nobenega dvoma. Večino fotografij, objavjenih v knjigi, je založniku odstopila Adria Media, odlomki iz knjige pa so se v reviji Story pojavili istočasno z izidom knjige. Iz uredništva revije Story je pricurljala tudi govorica, da naj bi se Urška in Aleš, po njuni ločitvi v ponedeljek zgodaj popoldne, skupaj  nasmejana pojavila v ljubljanski restavraciji Separe na Koprski ulici, potem pa naj bi ju nekateri videli, kako naj bi se mečkala v avtu na parkirišču. Aleš Čepin nam je zagotovil, da to niti slučajno ni res, da sta bila z Urško samo skupaj na kosilu, v avtu pa se ni dogajalo nič takega. Čepin pravi, da z Matejo ostajata par.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sabina Mali Vesmin Kajzatović Uška Čepin Aleša Čepina Nane Nataše Zeneli Mark Žitnik Hočevar Tatjani Gena Zeneli Pavletu Zajcu Mateji Malnar Franci Matoz Srečko Mrvar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Napeto: Urška Čepin in Sabina Mali ste se morali lizati kot lezbijki!