objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 8. julij 2009 ob 21:46

Celjski superbogataš Mirko Tuš tik pred ločitvijo od žene Tanje?!
Zakonca Mirko in Tanja Tuš naj bi se ločevala zaradi njegove romance z Leo Grabar, direktorico Designstudia Dan iz Celja, katere intimni dnevnik naj bi naključno odkril njen mož Milan Grabar
2009 Pozareport

Odpri galerijo


Mirka Tuša
, lastnika trgovske verige supermarketov Tuš, po reviji Manager najbogatejšega Slovenca in strastnega ljubitelja ekstremnih športov, ne zapušča samo direktor njegovega podjetja Engrotuš Aleksander Svetelšek, ki odhaja na Petrol, ampak tudi njegova žena Tanja, direktorica marketinga v družbi Engrotuš. Čeprav Tanja in Mirko Tuš uradno še vedno živita skupaj, njuna ločitev že nekaj mesecev visi v zraku, trdijo naši viri, in je predmet tračev celjske družabne smetane.
Vzrok za ločitev naj bi bila Lea Grabar, dokaj atraktivna lastnica in direktorica Designstudia Dan iz Celja, ki naj bi hodila z Mirkom Tušem. Zgodba naj bi se vlekla že nekaj mesecev, potem ko je - po navedbah naših virov - za njuno romanco naključno izvedel njen mož Milan Grabar, eden od vodilnih inženirjev v mariborskem Protech biroju, ki naj bi se dokopal do njenega intimnega dnevnika. Svojo ženo in Mirka Tuša naj bi celo prestregel na letališču Brnik, ko sta se vračala iz Moskve. Po naših informacijah se je Lea Grabar že izselila z njune hiše na Anskem vrhu in za nekaj tednov celo zapustila Celje ter odšla na daljše počitnice. Drugi pa trdijo, da naj bi njen odhod iz družinske hiše zahteval in dosegel njen mož Milan.
Pri napovedani ločitvi zakoncev Tuš (nekateri že prognozirajo, da gre za ločitev leta, ki bo medijsko še odmevala) se tudi obeta strateška delitev premoženja. Tanja Tuš naj bi od moža zahtevala Tušmobil, medtem ko naj bi Mirko Tuš dobil trgovine.
Za časnik Finance pa so iz podjetja Engrotuš sporočili, da se Mirko Tuš in njegova žena Tanja ne ločujeta in da so navedbe o njuni ločitvi "neresnične". O tem, da naj bi se zakonca Tuš ločevala, danes piše tudi revija Lea. Kot vzrok morebitne ločitve navajajo Tuševo intimno razmerje z "neko poslovno žensko, staro okoli 35 let".

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme

Mirka Tuša
Aleksander Svetelšek tanja Lea Grabar Milan Grabar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Celjski superbogataš Mirko Tuš tik pred ločitvijo od žene Tanje?!