objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 25. avgust 2009 ob 07:44

Razvpiti odvetnik Senica danes vabi famozne Yesovce v svojo vilo
Evropski poslanec Zoran Thaler pa v svoji restavraciji Istranova pripravlja jastoge pred Medano
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Za bogatega ljubljanskega odvetnika Mira Senico, znanega kot življenjskega sopotnika predsednice LDS in ministrice za notranje zadeve Katarine Kesal ter menda vplivnega kadrovika, je danes pomemben dan. V svoji prestižni vili na Barjanski 3, poleg francoske ambasade, kjer ima odvetniško pisarno, bo namreč tradicionalno gostil člane famoznega Združenja Yes, katerega vplivna članica je tudi Kresalova. Senica ni član Yesa, je pa pomemben sponzor združenja. Začetek zabave je ob 19. uri zvečer, pred vilo pa bo zagotovo moč opazovati celo serijo dragih in razkošnih avtomobilov, od luksuznih črnih terencev do hitrih porschejev. Seznam povabljenih, poleg Yesovcev, je Senica - kot vedno – začinil z vabili nekaterim prijateljem in poslovnim partnerjem, ki sicer niso člani Yesa. Med visokimi vladnimi uslužbenci pričakujejo ministra za promet Patricka Vlačiča, generalnega sekretarja vlade Milana M. Cvikla z razvpito Jerco Legan in šefinjo kabineta predsednika vlade Simono Dimic. Glavni namen srečanja je "lobiranje in mreženje", predsednik uprave Simobila Dejan Turk pa naj bi ga spet izkoristil za promocijo svoje kandidature za novega predsednika Združenja Manager.
Na drugem koncu Slovenije, v istrski vasici Padna, pa danes zvečer v svojo restavracijo Istranova vabi novopečeni evropski poslanec Zoran Thaler. Na Medano pred Medano, festivalom vina in poezije, kjer bodo gostili štiri pesnike, njihova poezija pa naj bi "dopolnila oglašanje škržatov in žuborenje vodnjaka". Prišli bodo Angela Carr iz Kanade, Aleksander Skidan iz Rusije, Marte Huke iz Norveške in domače pesniško ime Marko Matičetov. Konec tedna pa Thaler vabi na posebno poslastico – jastoge, ki jih bo pripravljal njegov kuhar Marko.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mira Senico Katarine Kesal Patricka Vlačiča Milana M. Cvikla Jerco Legan Simono Dimic Dejan Turk Zoran Thaler Angela Carr Aleksander Skidan Marte Huke arko Matičetov marko

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razvpiti odvetnik Senica danes vabi famozne Yesovce v svojo vilo