objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 4. november 2009 ob 10:31

Nastji Čehu zaradi stav zarubili tudi stanovanje, na muhi Pavlin in Karić!
Bivšemu nogometnemu reprezentantu Nastji Čehu zaradi dolgov na nogometnih stavnicah zarubili še stanovanje na Ptuju. Čudne rezultate tekem v prvi ligi končno opazili tudi športni novinarji
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Prejšnji teden smo objavili odmevno zgodbo o nekdanjemu nogometnemu reprezentantu Nastji Čehu, ki so mu zaradi dolgov na legalnih in ilegalnih stavnicah zarubili dve stanovanjski hiši v Spodnji Spuhlji blizu Ptuja (v eni od njih sta živela njegova starša), pred kratkim pa naj bi izgubil še stanovanje na Ptuju, trdijo naši viri. Nastja Čeh, ki igra za hrvaškega prvoligaša Rijeko, se novinarjem ne oglaša, smo pa izvedeli, da naj bi pred časom obiskal selektorja slovenske reprezentance Matjaža Keka in ga prosil, naj ga uvrsti v reprezentanco. Toda Kek ga je zavrnil. Tragične situacije, v kateri se je znašel Nastja Čeh, ki se je razšel tudi z ženo, ne želi komentirati niti predsednik Nogometne zveze Ivan Simič.
Na dramatične razsežnosti nogometnih stav, ki naj bi kot bolezenski rak razjedale slovenski nogomet, so po objavi našega članka na svoj način javno opozorili tudi navijači ljubljanske Olimpije. Na sobotni tekmi med Olimpijo in Koprom so na štadionu ZŠD v Spodnji Šiški razprostrli velikanski transparent, na katerem je pisalo "Pajo in Kara, ali sta za to tekmo tudi stave igrala?!" Gre za Mirana Pavlina in Amirja Karića, nekdanja člana "zlate generacije" in bivša igralca Olimpije, ki zdaj brcata za Koper, ljudski glas pa ju nenehno povezuje z nogometnimi stavami in lažiranjem tekem v slovenski prvi ligi. Spomnimo: obrambnemu igralcu Kariću je pred leti v Mariboru celo zgorel luksuzni mercedes, kar naj bi bilo povezano z denarjem iz stavnic.
Malce pa so se očitno zbudili tudi posamezni športni novinarji, ki spremljajo nogomet. Tako je komentator Metod Grkman v ponedeljkovi izdaji edinega slovenskega športnega časnika Ekipa začel razglabljati, kako je možno, da zadnje čase slovenski nogometni klubi na domačem terenu tako pogosto in presenetljivo izgubljajo tekme (denimo: v 16. krogu prve slovenske lige je doma slavila le Gorica; Rudar, ki je drugi na lestvici, pa je doma gladko izgubil proti Labodu Dravi z 0:3, čeprav je Drava na lestvici predzadnja, Rudar pa je imel pred Dravo 15 točk prednosti?!) in kako veliko število golov je zadnje čase moč videti na naših prvoligaških tekmah – v povprečju celo 2,9 gola na tekmo. Naši viri trdijo, da je to posledica nogometnih stav, saj se zadnje čase menda najpogosteje stavi na tri gole po tekmi, najvišje stavne kvote in posledično dobičke pa dosegajo zmage gostujoče ekipe.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nastji Čehu Matjaža Keka Ivan Simič Mirana Pavlina Amirja Karića Metod Grkman

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nastji Čehu zaradi stav zarubili tudi stanovanje, na muhi Pavlin in Karić!