objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 21. december 2009 ob 06:58

Rebeka Dremelj: Silikon, botoks in podobna sranja … tega ne potrebujem!
Pevka se za osvojitev Balkana ne namerava odpovedati svojemu imidžu, niti za ceno uspeha ne
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Rebeka Dremelj je v intervjuju za revijo Story jasno in glasno povedala, da zaradi uspeha na Balkanu ne razmišlja o spremembi imidža.‘’Mislite na silikon, botoks in podobna sranja? Ne, hvala, če je to pogojeno z mojim uspehom, potem pač hvala za tak uspeh. Ga ne potrebujem. Jaz sem, kar sem. In če me sprejmeš, me sprejmeš, če ne, pa pač ne. Stvar vsakega posameznika. Nikoli v karieri nisem 'furala' nekega posebnega imidža, ampak sem se vedno ravnala po sebi. Kakor se počutim, tako se oblečem, našminkam, si uredim lase … In v devetih letih se je to vedno izkazalo za dobro,’’ pravi pevka iz Senovega pri Brežicah.
Svoj uspeh Rebeka Dremelj (aprila prihodnje leto ji bodo v Sofiji, na TV Balkanika, podelili tako imenovanega balkanskega oskarja, o čemer smo že poročali) pripisuje predvsem trdemu delu, nenehnemu letanju po Balkanu in promoviranju same sebe. Meni, da drugi slovenski glasbeniki kljub temu, da so kakovostni, ne uspejo, ker so preleni, da bi na primer sedli v avto in se odpeljali v Beograd na intervju. Toda to je šele začetek, kot je dejala, saj bo zanjo pravi uspeh šele nabito polna dvorana in njene pesmi na vrhu vseh glasbenih lestvic. Takrat bo razmišljala tudi o svoji ceni, zdaj pa njen honorar ostaja isti.
Da Rebeka Dremelj ne namerava spati na lovorikah, dokazuje tudi to, da zdaj na polno dela na svojem novem albumu za balkanski trg (avtor večine pesmi je Goran Kovačič; konec leta 2010 ga bo izdala tudi v slovenščini), saj je pred dobrim mesecem z bosansko produkcijsko hišo Hayat Records podpisala pogodbo, ki jo zavezuje, da bo do konca junija 2010 posnela skladbe in jim mastering plošče. Za osvežitev spomina: Rebekina pot na Balkanu se je začela z nastopom v bosanskem šovu Zvjezde sa zvjezdama (Zvezde pojejo), kjer je nastopila skupaj s tamkajšnjim glasbenikom glasbenikom Arminom Muzaferijo, s katerim sta postala tudi velika prijatelja. Pred meseci so se pojavile govorice, sta sta celo intimni par, kar pa je pevka odločno demantirala, saj naj bi bila zvesta svojemu Sandiju. Nato je sledil Srbski radijski festival, kjer je dobila prvo nagrado strokovne komisije za pesem Sladke laži. S slovenskim plesalcem Miho Vodičarjem sta nastopila v bosanski oddaji Zvezde plešejo, kjer sta se prebila do finala in zasedla odlično drugo mesto, na Budvanjskem festivalu v Budvi pa si je s pesmijo Carpe Diem Srba Miše Mijatovića priborila finale. Nato je sledila promocija nove pesmi Napokon, ki že nekaj časa kraljuje na bosanskih glasbenih lestvicah.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
rebeka dremelj Goran Kovačič Arminom Muzaferijo Miho Vodičarjem Miše Mijatovića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Rebeka Dremelj: Silikon, botoks in podobna sranja … tega ne potrebujem!