objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 12. marec 2009 ob 14:17

Razplet na TV Paprika: škandalozna Mark Žitnik in Rok Strle razrešena!
Novi šef je postal podjetnik Aleš Čepin, mož turbofolk pevke Urše
2009 Pozareport

Odpri galerijoNaše napovedi izpred nekaj dni so se izkazale za točne: direktor Paprike Rok Strle in odgovorni urednik Mark Žitnik sta ostala brez uredniške in direktorske funkcije, lastniki televizije (družba Fin Trend, blagovna hiša Emporium in Paleste) so ju namreč na torkovi skupščini, ki je zasedala v prostorih ljubljanske notarke Nataše Erjavec, soglasno razrešili. Novi direktor in začasni odgovorni urednik je postal Aleš Čepin, lastnik podjetja Paleste in mož znane turbofolk pevke Urše Čepin, ki na Papriki vodi oddajo Glasbene želje. Marka Žitnika in Roka Strleta na skupščini ni bilo, ker sta uradno na bolniški, čeprav so ju med bolniško videvali na Papriki, Žitnik pa občasno dela tudi v grosupeljskem hotelu in kazinoju Kongo, kjer je ob torkih in četrtkih še vedno honorarni šef marketinga.
Aleš Čepin nam je po skupščini povedal, da bo novega odgovornega urednika imenoval v roku meseca dni, v soglasju z drugima dvema lastnikoma.
Po naših informacijah je novi direktor na Papriki naletel na grozljivo stanje. Žitnik in Strle samo za telefone, najemnino in internet dolgujeta več deset tisoč evrov, po pisarnah in hodnikih vsepovprek ležijo oprema in škatle, nihče pa točno ne ve, koliko je še preostalih finančnih obveznosti. Aleš Čepin bo imel težko delo.
Žitnik naj bi nekatere oglase pokasiral celo v gotovini, kar pojasnjuje njegov bogataški način življenja (vila v Umagu s kopalnico à la Claudia Schiffer, mercedes, puloverji, majice, hlače in čevlji znamke Gucci; mimogrede, tako je ime tudi njegovemu psu, za katerega si privošči celo varuško), sodelavcem pa ni izplačeval niti minimalnih plač in honorarjev. Dolžan je celo svoji prijateljici Andreji Cibic, dolgoletni vizažistki Paprike in frendici snahe ljubljanskega župana Vesne Dolenc Janković. Pri tem je Žitnik za nameček igral izjemno pokvarjeno igro. Ker je za direktorja postavil svojega intimnega partnerja Strleta, je za poslovanje Paprike formalno odgovoren Strle, čeprav se ve, da je o vsem odločal Žitnik. Naivni Strle je po Žitnikovih navodilih samo ubogljivo podpisoval naročilnice in parafiral račune.
Medtem pa v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Makedoniji in na Hrvaškem močno odmeva škandal z objavo gejevskih orgij Žitnika, Strleta in beograjskega pevca Nikole Burovca. Srbski tabloidi so polni njunih fotografij, povzetih po našem portalu, bivše dekle Nikole Burovca, znana makedonska pevka Tamara Todevska, pa je izjavila, da je šokirana. Beograjčan Burovac se je za hrvaško komercialno televizijo Nova TV branil z neverjetno primitivnimi izjavami, naj tisti, ki menijo, da je on gej, k njemu pošljejo svoje punce, sestre, mame ali hčerke, pa jim bo on kobajagi dokazal, da je strejt.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Rok Strle Mark Žitnik Nataše Erjavec Aleš Čepin Urše Čepin Claudia Schiffer Andreji Cibic Vesne Dolenc Janković Nikole Burovca Tamara Todevska

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razplet na TV Paprika: škandalozna Mark Žitnik in Rok Strle razrešena!