objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Petek, 13. februar 2009 ob 08:19

Po veleposlanici Nataši se je z avtom počil še njen mož Vladimir Vodušek!
Bivši novinar za Bežigradom prevozil rdečo luč in se zaletel v Ljubljančanko
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Med slovensko in bosansko javnostjo se še ni polegla afera s prometno nesrečo slovenske veleposlanice v Sarajevu Nataše Vodušek, zdaj pa se je z avtom počil tudi njen mož, nekdanji razvpiti televizijski novinar Vladimir Vodušek. Do prometne nesreče je prišlo pred nekaj tedni, na križišču Linhartove ceste za Bežigradom, ko je Vodušek s svojim črnim terencem znamke Mercedes prevozil rdečo luč in se zaletel v nič hudega slutečo Ljubljančanko. Gospa je hotela poklicati policijo, toda Vodušek, ki naj bi bil po njenih besedah pijan, jo je začel prositi, naj "tega ne stori, češ da je novinar in da ima že tako ali tako veliko sitnosti". Hitel pa naj bi zato, ker se mu je menda mudilo po hčer.
Mimogrede, gre za hčerko Nataše in Vladimirja Voduška, ki naj bi bila v šolanju v Sarajevu, kot je v medijih zadnje čase zatrjeval Boštjan Penko, odvetnik Nataše Vodušek, ko je grozil z bizarno tožbo veleposlanice zoper državo Slovenijo, češ da Voduškova ne sme v Sarajevo, kjer živi njena družina in se šola njena hčerka.

Vodušek je povoženi Ljubljančanki dal telefonsko številko, da se bosta o posledicah nesreče in poravnavi škode dogovorila pozneje. Gospa mu je naivno verjela, Vodušek pa je kmalu pokazal svoj drugi obraz. Ni ji hotel izročiti zavarovalniškega kupončka, zdaj pa se menda na vse načine izogiba plačilu ne ravno majhne škode na njenem avtomobilu. Zato je jezna Ljubljančanka zgodbo o nesreči zaupala tudi tabloidni reviji Lady.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nataše Vodušek Vladimir Vodušek Boštjan Penko

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Po veleposlanici Nataši se je z avtom počil še njen mož Vladimir Vodušek!