objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 12. januar 2009 ob 10:51

Eks poslanec LDS Švagan: Padel sem v depresijo, obiskujem psihologinjo
Župan Zagorja Matjaž Švagan zanika navedbe iz anonimke, da je bil v prisilnem jopiču
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Matjaž Švagan, zagorski župan, nekdanji dolgoletni poslanec, znan tudi kot edini protikandidat Katarine Kresal za predsednika LDS na zadnjem kongresu liberalnih demokratov, nam je odločno zanikal navedbe iz anonimnega pisma, ki smo ga prejeli v uredništvu našega portala, da naj bi ga že dvakrat zapored v prisilnem jopiču pripeljali v psihiatrično bolnišnico. Švaganovo stanje naj bi bilo po navedbah iz anonimke "kombinacija dolgotrajnega uživanja alkohola in pomirjeval," neizvolitev v državni zbor na zadnjih parlamentarnih volitvah pa naj bi jemal kot "svoj osebni poraz".

Zagorski politik po moško priznava, da je po volitvah padel v depresijo in od takrat naprej občasno obiskuje eno od ljubljanskih psihologinj, kar je, denimo v Združenih državah Amerike, običajna praksa. Matjaž Švagan in njegova žena Mirjam, ki dela na Zavodu za šport, sta nam tudi demantirala govorice, da ste se razšla, ona pa naj bi se odselila. Mirjam Švagan (njen dekliški priimek je Drnovšek) nam je povedala, da je svojega moža Matjaža "zapustila le za nekaj ur, ko je s kovčkom osebne prtljage odšla na operacijo krčnih žil v Trbovlje".
Sicer pa se Matjaž Švagan pospešeno pripravlja na prvo obletnico smrti nekdanjega predsednika republike Janeza Drnovška (23. januarja), svoj prihod na slovesnost ob razvpitem Drnovškovem kipu v Zagorju pa je že napovedal predsednik Danilo Türk.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Matjaž Švagan Katarine Kresal Mirjam Drnovšek Janeza Drnovška Danilo Türk

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Eks poslanec LDS Švagan: Padel sem v depresijo, obiskujem psihologinjo