objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 13. februar 2009 ob 06:39

Ekskluzivno: fotografije Urše Čepin z domnevno ljubico Nežo Verbič!
Razvpita Čepinka naj bi se pijana hvalila, da je v postelji imela tudi ženske
2009 Pozareport

Odpri galerijo


Urša Čepin
, najbolj razvpita bodoča slovenska ločenka, naj bi imela intimna razmerja tudi z ženskami, njena domnevna ljubica pa naj bi bila javnosti neznana temnolaska Neža Verbič. Naši viri trdijo, da naj bi se Čepinova vsaj enkrat že pohvalila, da je bila z Verbičevo, čeprav naj bi to pripovedovala v pijanem stanju. Uspelo nam je ekskluzivno pridobiti tudi njune skupne in dokaj intimne fotografije, na katerih si damici nesporno izkazujeta, da sta si druga drugi zelo všeč.
Morda pa je to tista temnolaska, ki jo je Urša omenila v intervjuju za revijo Story; ko je med drugim povedala, da jo je Aleš Čepin silil v razne spolne igrice, v kleti njune vile v Šmartnem pa naj bi jo skupaj s temnolasko fotografiral v žgečkljivih pozah.
Tudi na svojem osebnem profilu na Facebooku Urša Čepin priznava, da jo "zanimajo moški in ženske" ter "zmenkarije in razmerja". Kar zadeva svoj status, pa je sama zapisala, da je "v razmerju odprtega tipa z Matjažem".
O nekem Matjažu iz Grosuplja, menda podjetniku, ki naj bi bil novi fant Urše Čepin, se je že razpisal eden od slovenskih portalov, toda Urša Čepin je včeraj dopoldne za Požareport zanikala, da naj bi hodila z (nekim) Matjažem iz Grosuplja. Pravi, da ne pozna nobenega Matjaža, še najmanj pa kakšnega podjetnika iz Grosuplja. Je pa povedala, da se zadnje čase druži z nekim Martinom, s katerim pa sta – po njenih besedah – samo prijatelja. Zanikala je tudi namige, da bo na koncertu Jana Plestenjaka v ljubljanski Hali Tivoli pokazala novega fanta. "Sploh ni nujno da pridem, če pa bom prišla, pridem s kakšno kolegico," je povedala Urša Čepin.

O pesmi Mateje Malnar z naslovom Nisem kriva, ki jo je Malnarjeva premierno zapela v nedeljo zvečer na TV Paprika, skladba pa očitno govori o Urši in Alešu Čepinu ter Mateji Malnar, Urša pravi, da je Mateje ni gledala, ji pa pri njeni glasbeni karieri želi veliko sreče. Ko smo Urši Čepin prebrali besedilo pesmi Nisem kriva, je tisti delček besedila, kjer Mateja Malnar poje, da "zdaj ne dam ga več nazaj" (Aleša Čepina, namreč), Urša pokomentirala z besedami, naj "ga Malnarca kr ma".
Posnetek nastopa Mateje Malnar si lahko ogledate tukaj!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme

Urša Čepin
Neža Verbič Aleš Čepin Matjažem Martinom Jana Plestenjak Mateje Malnar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivno: fotografije Urše Čepin z domnevno ljubico Nežo Verbič!