objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 22. marec 2009 ob 07:38

Jutri ločitev zakoncev Čepin, potem pa seks z Matejo Malnar
Urška Čepin bo skrbnica njunega sinčka Vala in dobila BMW serije 3
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Medijsko razvpita zakonca Urška in Aleš Čepin se bosta v ponedeljek dopoldne na sodišču v Ljubljani tudi uradno ločila. Urška, nekdanja televizijska voditeljica in pevka, se bo na sodišču pojavila v družbi enega od odvetnikov znane grosupeljske odvetniške družbe Čeferin, Aleš pa bo prišel z nekoliko manj znanim ljubljanskim odvetnikom Pavletom Zajcem. Po naših informacijah je za ločitev vse dogovorjeno, razen dokončne delitve premoženja. Njun sinček Val bo ostal pri Urški, Aleš pa ga bo videval dvakrat tedensko in vsak drugi konec tedna.

Famozni bel ferrari, ki ga je vozila Urška Čepin, bo ostal pri Alešu, Urška pa bo dobila enega od njegovih BMW-jev (menda BMW serije 3, ki ga vozi že zdaj). Kot je znano, Čepin premore dve hiši in stanovanje v Ljubljani, uporablja pa tudi apartma v Portorožu, toda hiši sta v lasti njegovega očeta, obe stanovanji pa na leasing.
Aleš Čepin, ki je v ponedeljkovi oddaji Požar Report TV na Info TV prvič javno priznal intimno razmerje s pevko Matejo Malnar, pa svojo novo ljubezen menda še vedno ni zvlekel med rjuhe. Za eno od tabloidnih revij sta izpovedala, da bosta prvič seksala šele po njegovi uradni ločitvi. Mimogrede, Mateja Malnar je Aleševemu podjetju Paleste že predala svojo opel astro GTC, da jo prodajo za 17 tisoč evrov, od Aleša pa namerava kupiti srebrn mercedes SL – za 29 tisoč evrov, s katerim se sicer že vozi. Urška Čepin se je medtem kobajagi umaknila v zasebnost in se s pomočjo svojih odvetnikov poskuša nekako izmazati iz nerodne pogodbe, ki jo je podpisala z ljubljanskim založniškim podjetjem Adria Media. Po tej pogodbo naj bi revijam Nova in Story pripovedovala zgodbice (resnične in izmišljene) iz njenega življenja z Alešem, za nameček pa se potem še gola slikala za Playboy.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Urška Aleš Čepin Pavletom Zajcem Val Matejo Malnar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Jutri ločitev zakoncev Čepin, potem pa seks z Matejo Malnar