objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 14. april 2009 ob 06:56

Nenavadno: Urška Čepin in Sabina Remar napol prikrivata nove tipe!
Zakaj sta razvpita starleta in manekenka tako skrivnostni glede njunih novih prijateljev?
2009 Pozareport

Odpri galerijo


Manekenka Sabina Remar, bivša spremljevalka slavnega nogometaša Sebastjana Cimerotiča, naj bi imela novega fanta, nekega Uroša, starega 27 let, ki naj bi se ukvarjal z marektingom. Glede na njegov posel je zato precej nenavadno, da medijem noče(ta) izdati njegovega priimka. Spoznala naj bi se pred nekaj tedni na kartingu zvezd v režiji brezplačnega tednika Žurnal, kjer je Remarjeva dirkala skupaj s Katarino Jurkovič, Tino Gaber in Iris Mulej.
Tudi novi fant ali samo ljubimec najbolj razvpite slovenske ločenke Urške Hočevar Čepin je zavit v tančico skrivnosti. Po objavi naše novice, da sta se minuli konec tedna zabavala v mariborskem klubu Samsara, na koncertu srbske turbo folk zvezde Dare Bubamare, so na dan vendarle priculjale nekatere podrobnosti. Po naših, vendar nepreverjenih informacijah, naj bi novi fant Urške Hočevar Čepin prihajal iz Celja (doma naj bi bil sicer iz Šmartnega v Rožni dolini), ime mu je Dejan Popovič, vsi ga pa kličejo Popi. Naši viri trdijo, da naj bi se ukvarjal s prodajo rabljenih avtomobilov, znan pa naj bi bil tudi kot plejboj, vendar z „ne preveč izbranim okusom“, dodajajo zlobni jeziki. Toda pozor, Dejan Popovič Popi naj bi imel triletnega otroka, z neko Nino, s katero naj bi bila sicer uradno še vedno skupaj. Urška Hočevar Čepin pa še vedno trdi, da sta samo prijatelja.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sabina Remar Sebastjana Cimerotiča Uroša Katarino Jurkovič Tino Gaber Iris Mulej Urške Hočevar Čepin Dare Bubamare Dejan Popovič Popi Nino

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nenavadno: Urška Čepin in Sabina Remar napol prikrivata nove tipe!