objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 18. maj 2009 ob 06:57

Pahorjev tajnik Matjaž Nemec: Sabina Remar in jaz sva prijatelja
Član kabineta predsednika vlade se je v Topu zabaval z razvpito manekenko
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Matjaž Nemec, član kabineta predsednika vlade Boruta Pahorja in vodja njegove predvolilne kampanje v Novi Gorici, nam je potrdil navedbe anonimnega pisanja, da se je po sobotnem lepotnem izboru Miss Universe Slovenije zabaval v ljubljanskem klubu Top (nekdanji Global), v družbi razvpite manekenke in nekdanje miss Universe Sabine Remar. Po navedbah anonimke naj bi Remarjeva in Nemec po koncu zabave v Topu "skupaj odkorakala neznano kam".
"Z gospodično Remar sva se spoznala na sobotni prireditvi in skupaj z najinimi skupnimi prijatelji smo preživeli sproščen večer v klubu Top v Ljubljani. Sabina Remar je nadvse prisrčna in atraktivna dama in med nama se je rodilo iskreno prijateljstvo," pravi Nemec, medtem ko Remarjeva včeraj ni odgovarjala na telefonske klice.

Sabina Remar naj bi po koncu intimne zveze z nogometašem Sebastjanom Cimerotičem hodila z Urošem Dolencem iz Logatca, ki se ukvarja marketingom; dobivala pa naj bi se tudi z Jako Kavčičem, direktorjem podjetja Trendy d.o.o., prodajalcem mercedesov iz Mengša. Nemec je po naših informacijah trenutno samski, pred nekaj meseci pa ga je skupina novinark, akreditiranih pri vladi, na podlagi posebne ankete, katere iniciatorka je bila novinarka Žurnala24 Ksenija Koren, izbrala za najlepšega slovenskega politika.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Matjaž Nemec Boruta Pahorja Sabine Remar Sebastjanom Cimerotičem Urošem Dolencem Jako Kavčičem Ksenija Koren

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pahorjev tajnik Matjaž Nemec: Sabina Remar in jaz sva prijatelja