objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sobota, 23. maj 2009 ob 06:39

Nova bejba bivšega plesalca Andreja Škufce flirtala z Mišo Cigojem
Bodoči gostinec iz Makalonce ima novo intimno spremljevalko, rusko plesalko Aleksandro Averkievo
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Andrej Škufca, bodoči plešoči gostinec v ljubljanskem lokalu Makalonca, ima novo intimno prijateljico, Rusinjo Aleksandro Averkievo, ki od lanskega novembra pleše za Slovenijo s plesalcem Klemnom Prašnikarjem. Dvajsetletna Aleksandra, ki prihaja iz St. Peterburga, naj bi bila vzrok, da je Andrejeva zadnja soplesalka Elena Kvorova na hitro zapustila Andreja. Spomnimo, Elena naj bi bila debelo zaljubljena v Andreja, le-ta pa ji ljubezni ni vračal in je z njo želel imeti "striktly business" odnos. To pa Eleni ni bilo po godu in je po nekaj mesečnem plesnem partnerstvu spakirala kovčke ter lani decembra odletela nazaj v Moskvo. Tudi zato, ker je že videla, da se nekaj kuha med Andrejem in Aleksandro. Škufca z Aleksandro prijateljuje od lanskega božiča, uradno pa naj bi obelodanil njuno zvezo na letošnjem državnem prvenstvu v latinskoameriških plesih, ki se je odvijalo aprila. Aleksandra je s svojim plesalcem Klemnom (ljubljanska plesna šola Fredi) zasedla peto mesto. Je pa Andrej menda ponudil možnost Aleksandri, da postane njegova nova plesalka, a ga je zavrnila, saj je Klemen eden od bolj talentiranih slovenskih plesalcev in skupaj računata na visoke domače in mednarodne uvrstitve. Ampak to še ni vse: temnolasa Aleksandra je pred intimno zvezo s Škufco flirtala tudi s plesalcem Mišo Cigojem.

Sicer je pa je Škufca po našem članku, v katerem smo zapisali, da mestna občina Ljubljana oziroma župan Zoran Janković planira oddati najemniku Vip Grupi d.o.o., katere član je seveda Andrej, samo notranji del lokala Makalonce, hitro reagiral. Panično je tekel na Magistrat in jih nekako prepričal, da mu oddajo tudi zunanji del Makalonce. Oddelek za ravnanje z nepremičninami MU MOL nam je o zadevi Škufca-Makalonca poslal naslednje uradno pojasnilo:
"Na podlagi najemne pogodbe med Mestno občino Ljubljana (najemodajalec) in podjetjem Vip Grupa, d.o.o. (najemnik), je predmet najemne pogodbe poslovni prostor št. K01 na lokaciji Hribarjevo nabrežje (Makalonca), katerega skupna koristna površina znaša 121,60 m2 in obsega le notranji del. Vrtni del ni predmet omenjene pogodbe, pač pa se bo z istim najemnikom, kot za notranji del, zanj sklenila posebna najemna pogodba za čas letne sezone. Sam vrtni del predstavlja funkcionalni del predmetnega poslovnega prostora, zato je smotrno, da se ga odda istemu najemniku. Omenjena pogodba je še v fazi podpisovanja. Pogodba torej dejansko še ni sklenjena, saj začne veljati z dnem, ko jo podpišeta obe pogodbeni stranki. Najemna pogodba za poslovni prostor bo sklenjena za čas petih let."
Vip Grupa d.o.o. je na razpisu zmagala tudi zato, ker je predlagala atraktivni plesni program, ki naj bi obsegal različne plesne nastope. Na MOL-u pravijo: "Vsebinski program, ki je predviden za Plečnikov pristan, izhaja iz ideje predstavnika podjetja Vip Grupa, d.o.o., Andreja Škufce, da pristan ni plesna dvorana, deluje pa lahko kot oder gledališča, saj s svojo pozicijo nehote ustvarja amfiteater na vodi. Bregovi, ki obkrožajo ta oder, pa lahko delujejo kot tribuna, parter. Predstavnik podjetja Andrej Škufca bi na tak način lahko dal rodnemu mestu izkušnje in znanje, ki si jih je z leti svojega delovanja pridobil na plesnem področju. Vsebinski program bi bil vezan na čas sezone: v poletnem času bi se organizirali npr. plesni večeri, odprt teater; v hladnejšem obdobju pa večeri recitalov ali monodram, branje zgodb, večeri z glasbo. Njihova želja pa je, ob družinskem obisku lokala ponuditi tudi izobraževalne in igralne delavnice za najmlajše, kot na primer zabava najmlajših ob slikanju, risanju in plesu na prostem, vse seveda ob strokovnem vodstvu."
V plesnih krogih pa še vedno vlada precejšnja skepsa o Andrejevem novem poklicu. Pravijo, da je Škufca najprej plesalec, nato plesni pedagog, kot gostinca pa ga ne vidi skoraj nihče.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Andrej Škufca Aleksandro Averkievo Klemnom Prašnikarjem Elena Kvorova Mišo Cigojem zoran janković

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nova bejba bivšega plesalca Andreja Škufce flirtala z Mišo Cigojem