objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 25. maj 2009 ob 05:34

Tone Rop zapustil ženo Jadranko, a ni se preselil k poslanki Meliti Župevc
Politik se je iz družinske hiše v Vodicah preselil v najeto stanovanje v Kamniku
2009 Pozareport

Odpri galerijo


Poslanec Socialnih demokratov in nekdanji predsednik vlade Tone Rop je zapustil svojo ženo Jadranko in se izselil iz družinske hiše v Vodicah, vendar se ni preselil k poslanki Meliti Župevc; Rop in Župevčeva namreč intimno prijateljujeta že nekaj let, čeprav njuno zvezo, ki velja za "javno tajnost", nočeta niti potrditi niti zanikati. Rop, ki se trenutno nahaja v Urugvaju (v Slovenijo se vrača v nedeljo) na mednarodnem forumu nekdanjih premierjev in predsednikov vlad, nam je sporočil, da je marca letos najel stanovanje v Kamniku in se tja tudi preselil. Stanovanje je v neki stolpnici, veliko okoli 100 kvadratnih metrov s teraso, večkrat pa tja pride tudi njegov sin Jan. Melita Župevc, nekdanja novinarka Pop TV ter bivša piarovka Socialnih demokratov in predsednika države Danila Türka, si je stanovanje že pred časom kupila v Mostah pri Komendi, v bloku imenovanem "Pop blok", ker je tam stanovanja kupilo kar nekaj novinarjev Pop TV. Denimo Boštjan Belčič in Bojana Ksela, ki živi s producentom resničnostnih šovov Donaldom Rosejem. Mimogrede, slednji zaradi finančne recesije na Pop TV in Kanalu A ne snema praktično nič.
Pop blok so sicer zgradili na kraju, kjer se je daljnega leta 1979 odvijal Pop festival, imenovan tudi slovenski Woodstock. Zato nekateri trdijo, da je Pop blok ime pravzaprav dobil zaradi zgodovinske vzporednice s tamkajšnjimi pop dogajanji v bivši zapuščeni gramozni jami. Lani, ob tridesetletnici slovenskega Woodstocka, so pripravili tudi razstavo o Pop festivalu in urbano glasbo povezali z urbanimi zgradbami, ki so zrasle točno na tem mestu. Gost na otvoritvi je bil pevec Jani Kovačič.
Poslanka Melita Župevc (mimogrede, zgleda bolje kot kdajkoli prej, za njeno največjo poslansko prijateljico pa velja Darja Lavtižar Bebler, ki naj bi ji tudi svetovala razne poslanske trike in komisije ter odbore, kjer je "splača" postati članica) Ropove selitve ni želela komentirati. Naši viri pa trdijo, da naj bi si Župevčeva sicer želela, da bi se Rop preselil k njej, toda politik se je očitno odločil za mehkejšo varianto ločitve.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tone Rop Jadranko Meliti Župevc jan Danila Türka Boštjan Belčič Bojana Ksela Donaldom Rosejem Jani Kovačič Darja Lavtižar Bebler

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tone Rop zapustil ženo Jadranko, a ni se preselil k poslanki Meliti Župevc