objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 29. junij 2009 ob 06:39

Cimerotič: Sabina Remar je telebajska iz Trbovelj in potrebna psihiatra!
Popularni nogometaš Olimpije pravi, da se ne more spuščati na nivo svoje bivše punce
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Popularni nogometaš Olimpije Sebastjan Cimerotič je za naš portal gladko demantiral bombastične izjave njegove bivše spremljevalke in manekenke Sabine Remar, ki je za eno od tabloidnih revij med drugim izjavila, da je ona Cimetu posojala denar, ne pa on njej.
"Cime me je grdo izkoristil," pravi Sabina Remar, ki nogometašu očita, da ji je nazaj vzel celo darilo, dragoceno uro Breitling.
Cimerotič, ki se počasi pripravlja na trening z nogometaši angleškega drugoligaškega kluba Leicester City (na mariborsko Pohorje prihajajo 12. julija, in če bo Cime uspešno prestal trening in zdravstveni pregled, bo prihodnjo sezono morda zaigral v Angliji), pa trdi takole: "Prosim vas lepo, jaz se ne morem spuščat na njen nivo. Mene zdaj zanima samo nogomet. Ona je telebajska iz Trbovelj in potrebna psihiatra. Treba ji je pomagat. Kaj bo ona meni posojala, saj nima nič denarja, jaz pa imam nepremičnine in lokal v Ljubljani. Kjer pa sploh stanuje Sabina? V malem najetem stanovanju v Šiški, z neko manekenko Evo. Zakaj si pa ne more dobiti normalnega tipa? Priznam pa, da je dobrota sirota, jaz sem bil v njo zaljubljen, zdaj pa vidim, v kaj sem se zapletel. Moja največja napaka je bila, da sem pred dnevi šel z njo na večerjo v turško restavracijo, naslednji dan pa na bazar v Cankarjev dom".
Na naše vprašanje, ali ji je res nazaj vzel uro Breitling, pa Cime odgovarja: "Seveda sem ji vzel, saj ona nima pojma, kaj je to Bretling za 6 tisoč evrov. Najdražjo uro, ki jo je doslej nosila, je bila tista iz pralnega praška za deset evrov". Sabina Remar je "ženski Damjan Murko, tisti njen priročnik o tem, kako je izklesala svoje telo, pa Monty Python," se smeji Cimerotič.

Sebastjan Cimerotič je sicer zadovoljen, da je trener novega prvoligaša Olimpije postal Brane Oblak. Prepričan je, da je to za klub najboljša rešitev, kajti Oblak je po njegovem mnenju vrhunski trener. Franci Zavrl, prvi mož agencije Pristop, ki se je vrnil na funkcijo predsednika kluba, pa je za Cimerotiča "največji car". Res pa je, trdi Cimetorič, da bo Olimpija za igranje v prvi ligi potrebovala vsaj še dva ali tri nove dobre igralce. Zase pravi, da je fit in da trener Oblak lahko računa nanj, če seveda ne bo šel v Anglijo.
Prestop v Leicester City mu pripravlja Mladen Rudonja, ki je prijatelj lastnika Leicester Cityja, znanega poslovneža srbskega rodu Milana Mandarića. Spomnimo, Mandarić je pred leti vodil nogometni klub iz Kopra, dokler se nista sprla s koprskim županom Borisom Popovičem. Okoli morebitnega prestopa Cimerotiča v Leicester se je sprva motal tudi odstopljeni športni direktor Olimpije Miran Pavlin, vendar naši viri trdijo, da ga je Cimerotič že odslovil. Je pa Cimerotič za pomoč pri posredovanju zaprosil nekdanjega športnega novinarja Jureta Zorčiča, ki je dober prijatelj Ranka Lončarja, Mandaričevega nečaka, sicer pa skavta Leicester Cityja za področje nekdanje Jugoslavije. Zanimivo je tudi, da sta se Zorčič in Mandarič v zadnjem času že dvakrat dobila na kavi v slovitem portoroškem hotelu Kempinski, saj naj bi Zorčič Mandariču pomagal okoli nepremičninskih poslov v Kopru. Mandarič je namreč investiral v razvpiti poslovni kompleks Toncity, imenovan Štirje doži, zdaj bi se pa rad izvlekel iz ne preveč uspešne investicije.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sebastjan Cimerotič Sabine Remar Evo Damjan Murko Brane Oblak franci zavrl Mladen Rudonja Milana Mandarića Borisom Popovičem Miran Pavlin Jureta Zorčiča Ranka Lončarja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Cimerotič: Sabina Remar je telebajska iz Trbovelj in potrebna psihiatra!