objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 9. julij 2009 ob 07:10

Nenavadno: Anja Tomažin bo moderirala klanje prašičev v živo!
Nekdanja voditeljica TLP bo vodila resničnostni šov Kmetija slavnih na Pop TV
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Voditeljica televizijskega resničnostnega šova Kmetija slavnih, ki jeseni prihaja na Pop TV, bo presenetljivo Anja Križnik Tomažin, nekdanja voditeljica oddaje Tistega lepega popoldneva na TV Slovenija; vodila jo je skupaj z Ladom Bizovičarjem. Križnik Tomažinovi naj bi programski direktor Pro plusa Branko Čakarmiš vodenje Kmetije slavnih ponudil zato, ker naj bi znala biti "ravno prav pikra in kmečka" hkrati. Spomnimo, Kmetijo ena in dva je vodila "ravno prav buckasta in kmečka" moderatorka domžalskega radia Hit Špela Močnik. Odločitev Anje Križnik Tomažin, da bo vodenje Kmetije slavnih sprejela, pa je presenetljiva predvsem zato, ker je Križnik Tomažinova doslej furala imidž urbane televizijske voditeljice, poleg tega se je javno zavzemala zoper nepotrebno in nehumano ubijanje živali zaradi krzna in mučenju živali nasploh. Zdaj bo pa moderirala televizijske oddaje, kjer bodo znani Slovenci v živo zavijali vratove kuram in racam ter klali prašiče?! Zato bo – kljub, verjamemo, solidnemu honorarju – vodenje Kmetije slavnih za Anjo Križnik Tomažin ena od najnižjih točk v njeni televizijski karieri, primerljiva z Jonasom Žnidaršičem in njegovim vodenjem bizarne oddaje Trenutek resnice na TV3.
Anja, takrat še samo Tomažin, je pred leti že sodelovala s Pro plusom, oziroma Kanalom A kot sovoditeljica oddaje Ekstra (predhodnice Ekstra magazina) v paru z Alenko Vidic, ki je kasneje spodrinila Tomažinovo in (p)ostala edina voditeljica Ekstra magazina. Toda karierna usoda je hotela, da je Alenka Vidic potem pristala v ljubljanski agenciji za odnose z javnostmi ProPiar, ki jo je ustanovila Nina Tomažin, sestra Anje Križnik Tomažin in nekdanja piarovka Pro plusa (tretja znana sestra Tomažin je Petra, zdravnica in nekdanja življenjska sopotnica razvpitega podjetnika Jurija Schollmayerja). Mimogrede, ProPiar je v začetku letošnjega leta podpisal sanjsko pogodbo s Petrolom na področju odnosov z javnostmi. Zdaj že odstopljeni predsednik Petrolove uprave Marko Kryžanowski naj bi Tomažinovi priskrbel plačilo mesečnega pogodbenega zneska med zavidljivimi deset in dvajset tisoč evri; na Petrolu trdijo, da je pogodba med Petrolom in ProPiarjem poslovna skrivnost, Kryžanowski pa naj bi jo po mnenju poznavalcev podpisal zato, ker je verjel, da mu bo agencija ProPiar z lobističnimi uslugami pomagala pri zadržanju stolčka predsednika uprave Petrola. Anja Križnik Tomažin je vodila tudi dogodke Socialnih demokratov med predvolilno kampanjo na lanskih volitvah v državni zbor in letošnjih v evropski parlament, zato so ji nadeli vzdevek "rdeča Anja", z Markom Potrčem pa je za Pop TV vodila lepotno tekmovanje za Miss Universe Slovenije 2009.

Sicer pa se Branko Čakarmiš pri novačenju znanih Slovenk in Slovencev za sodelovanje v Kmetiji slavnih sooča z velikimi kadrovskimi težavami. Zaenkrat naj bi na "kmetijo" pristali starleta Urša Čepin (po nekaterih informacijah naj bi pogodbo podpisala, potem pa naj bi si premislila), precej pozabljeni pevec Fredi Miler, pornozvezdnica iz italijanske Gorice LaToya in razvpiti Artur Štern. Čakarmiš naj bi se še vedno pogajal z Damjanom Murkom, na Pop TV pa naj bi tudi zvišali honorarje na zastopajoče; namesto petsto naj bi poslej ponujali devetsto evrov na teden.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Anja Križnik Tomažin Ladom Bizovičarjem Branko Čakarmiš Špela Močnik Jonasom Žnidaršičem Alenko Vidic Nina Tomažin Petra Jurija Schollmayerja Marko Kryžanowski Markom Potrčem Urša Čepin Fredi Miler LaToya Artur Štern Damjanom Murkom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nenavadno: Anja Tomažin bo moderirala klanje prašičev v živo!