objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 13. julij 2009 ob 06:52

Hvala za info: Nisem vedel, da moja bivša že trenira z Andrejem Škufco!
Plesalec in bodoči gostinec Škufca ima spet novo soplesalko, Madžarko Melindo Torokgyorgy
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Andrej Škufca ima novo soplesalko. Tokrat je oči vrgel na 31-letno madžarsko črnolasko Melindo Torokgyorgy, s katero sta začela skupaj trenirati dobra dva tedna po majskem tekmovanju v Blackpoolu, praktično takoj, ko je Melinda svojemu dosedanjemu plesnemu partnerju Italijanu Mauriziu Vescovu sporočila odločitev, da ne želi več plesati z njim. Za Maurizia je bil to šok, saj je njuna plesna zveza trajala deset let, od tega sta bila šest let par tudi zasebno. Plesni poznavalci pravijo, da sta veliko bolje funkcionirala, ko sta bila intimni par, in da nista znala premostiti ovir, ki jih prinese razpad ljubezenske zveze. Osvojila sta naslov najboljših na svetu leta 2007, naslednje leto sta zmagala na evropskem prvenstvu, lani pa sta prestopila med profesionalce in bila šesta na svetovnem prvenstvu, kar je bilo za mesto slabše od takrat še aktivnega para Andrej Škufca in Elena Kvorova.
Za izjavo o najnovejši soplesalki smo zaprosili tudi Andreja Škufco, ki nam je sporočil naslednje: "Z Melindo že trenirava in to je vse, kar lahko povem." Andrej res nikoli ni gostobeseden, menda zato, ker vsako besedo desetkrat pretehta, a zlobni jeziki vedo povedati, da zna tudi vsako besedo obrniti tako, da je njemu prav. Zato pa je bil veliko bolj zgovoren Benečan Maurizio Vescovo, ki je z veseljem odgovoril na vsa zastavljena vprašanja, predvsem pa je bil zelo začuden, ko smo ga prosili za komentar, o tem, da Melinda že trenira z Andrejem. "Hvala za informacijo. Nisem vedel, da že trenirata skupaj, to me preseneča, saj sva se z Melindo po Blackpoolu dogovorila, da narediva premor, premisliva o možnosti skupnega nadaljevanja. Kaj hočemo. Biznis je biznis. Če se je tako odločila, bom tudi jaz pogledal naokoli za novo soplesalko, ali pa se bom predal poučevanju plesa. Želim jima veliko uspeha, a iskreno vam moram priznati, da nisem bil nikoli navdušen nad Andrejevim stilom plesanja. Ampak, če bosta trenirala, jima lahko še uspe," je povedal Maurizio.

Andrej in Melinda pa menda pridno trenirata. Na roke jima gre tudi Melindina stanovanjska bližina, saj z italijanskim fantom že tri leta živi v Benetkah. Tako se dobivata enkrat v Italiji, drugič v plesnem klubu Fredi. Naj spomnimo, da je Andrejeva nekdanja soplesalka Rusinja Elena Kvorova najela drago stanovanje v Ljubljani, se v Andreja zaljubila, ko pa je bila ljubezen samo enostranska, je po hitrem postopku odletela nazaj v Moskvo. V slovenskih plesnih krogih vsi upajo, da je Andrej končno našel nadomestno Katarino Venturini in se z Melindo ne bo zapletel v kakšno ljubezensko afero ter ostal zvest svojemu dekletu in plesalki Aleksandri Averkijevi. Andrej in Melinda bosta skupaj tudi učila na avgustovskem poletnem seminarju v plesnem klubu Fredi, zato se avtomatično poraja vprašanje, kaj je z Andrejevim gostinskim projektom Makalonca. Plesalec in nadobudni gostinec Andrej odgovarja: "Projekta Makalonca nisem opustil, obnova je v polnem zamahu." Pogled na ljubljanski lokal Makalonca res odkriva aktivno adaptiranje Hribarjevega nabrežja, delavci na objektu pa vedo povedati, da bo lokal, če bo šlo vse po sreči, gotov čez kakšen mesec. Tako bo mogoče Andrej z ekipo, ki pripravlja celotni projekt Vip Grupe, za rep ujel letošnje poletje. Vsekakor mu želimo bolj polno zasedenost prostorov, kot jih ima Andrejeva nekdanja soplesalka Katarina Venturini, saj v njeni plesni šoli sredi ljubljanskega BTC, imenovani Plesna zvezda, dvorane bolj ali manj samevajo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Andrej Škufca Melindo Torokgyorgy Mauriziu Vescovu Elena Kvorova Katarino Venturini Aleksandri Averkijevi

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Hvala za info: Nisem vedel, da moja bivša že trenira z Andrejem Škufco!