objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 28. julij 2009 ob 07:16

Dvakrat hudo pretepena starleta Aneta Salihović ne upa biti nagica!
Nekdanja Miss športa skozi prosojno majico komaj pokazala bradavičke
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanja Miss športa in bivša Playboyeva zajčica Aneta Salihović se je fotografirala za najnovejšo izdajo slovenske inačice revije za moške FHM. Čeprav je njen promotor Matjaž Kitak najavljal, da se je Anita "slekla za najbolj brano moško revijo", temu ni čisto tako. Starleta je žal pokazala samo bradavičke in delno joške, pa še to komaj skozi prosojno majico; od golote torej ničesar, čeprav verjamemo, da ima kaj pokazati. S fotografom Alešem Hočevarjem sta se po njenem pripovedovanju "izvrstno ujela", na slikanju naj bi Aneta "prav uživala".
Je pa zanimivo, da je v intervjuju za FHM Salihovićeva demantirala samo sebe, ko je izjavila, da se ni nameravala preseliti v Los Angeles, ampak je po Kaliforniji samo potovala. Decembra lani, potem ko so jo v Sloveniji že drugič brutalno pretepli (prvič jo je pretepel in porinil po stopnicah njen prijatelj Gregor Markovič, drugič pa dva neznanca, ki sta jo v zasedi pričakala pred stanovanjsko hišo v Rakovi Jelši), je namreč za nekatere medije povedala, da se seli v LA, ker naj bi bila tam "bolj varna". Najela naj bi stanovanje, čez lužo pa je odpotovala s sinčkom Les Taijem. Novinarji pa od nje nismo uspeli izvedeti, kaj bo tam počela in ali ima dovoljenje za bivanje v ZDA. Kot kaže, pa se je njena kalifornijska kariera začela in končala enako hitro, kot so se začele in končale ameriške kariere nekaterih drugih slovenskih lepotičk, denimo Nine Osenar, Iris Mulej in Sanje Grohar. Vse so se po nekaj tednih bolj ali manj poklapano vrnile domov.

Aneta Salihović in Matjaž Kitak vodita radijsko oddajo Razkrito, za katero pa očitno ni ravno največjega zanimanja. Čeprav sta Kitak in menedžer oddaje Danilo Gjerek (agencija Infoton iz Murske Sobote) pričakovala, da bo oddajo odkupila večina slovenskih komercialnih radijskih postaj, se to ni zgodilo. Oddajo je prevzel samo manjši lokalni radio Zeleni val iz Grosuplja, kjer je na sporedu vsak petek ob 22.30. Gre za pogovorni šov s slovenskimi estradniki, Aneta in Kitak pa si blazno želita intervjuvati tudi kakšnega politika.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Aneta Salihović Matjaž Kitak Alešem Hočevarjem Gregor Markovič Les Taijem Nine Osenar Iris Mulej Sanje Grohar Danilo Gjerek

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Dvakrat hudo pretepena starleta Aneta Salihović ne upa biti nagica!