objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 8. avgust 2009 ob 07:37

Nataša Dobelšek zanika, da spi z ministrom Vlačičem, on pa molči
Minister za promet in seksi dekle Savinjske doline sta par menda že nekaj mesecev
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Manekenka Nataša Dobelšek je za naš portal potrdila govorice, da se dobiva z ministrom za promet Patrickom Vlačičem, trdi pa, da samo prijateljujeta in nista intimni par. Njeno izjavo objavljamo v celoti, nelektorirano: "Lahko rečem samo to, da se z Patrikom poznava že dolgo časa. Še iz časov, ko še ni bil minister. Sva zelo dobra prijatelja in nikakor ne intimna ali par. Kot se za dobre prijatelje spodobi, se srečujejo tudi doma, tako da ni čudno, da sem bila opažena na kakšnem od obiskov pri njemu, saj prijatelje zelo rad povabi domov, da ima mir pred javnostjo. Seveda je bil zraven opažen tudi moj kuža (pudelj Aska; op.p.), saj je Patrick velik ljubitelj živali. Žal vam ne morem zaupati vsebine pogovorov, ker se pogovorov med dobrimi prijatelji ne izdaja za javnost, lahko pa samo rečem, da so teme vedno zanimive, ker je Patrick krasen sogovornik in čudovita oseba, med drugim tudi krasno kuha in z družbo pri njemu, nikoli ne ostanemo lačni." Potem nas je tudi nekoliko podučila: Pravzaprav se mi zdi zanimanje medijev za njegovo zasebno življenje že absurdno, saj menim, da ni potrebe, da se ga toliko obremenjuje z pisanjem in namigovanji. Verjetno boste mediji prvi izvedeli, ko bo imel sam kaj povedati za javnost. Jaz pa mu predvsem želim, da je srečen." Minister Vlačič govoric, ali sta z Natašo Dobelšek intimni par, ali ne, ni hotel niti potrditi niti zanikati, obmolknila pa je tudi njegova tiskovna predstavnica Eldina Knez.

Po naših informacijah pa je zadeva vendarle nekoliko drugačna, kot trdi Dobelškova. Minister Vlačič in manekenka sta intimni par že od januarja letos, trdijo naši viri s politične scene, razkritje romance z Dobelškovo, ki Vlačiča pogosto obiskuje v njegovem najetem ljubljanskem stanovanju na Župančičevi ulici (kot smo že poročali, je Vlačič po lastnih navedbah odklonil ponujeno kadrovsko vladno stanovanje, ker se boji prisluškovanja, in najel svojega), pa za ministra prihaja v skrajno neprimernem času. Po celi vrsti ministrovih debaklov v resorju, ki ga vodi (vinjete, Slovenske Železnice, gneče na avtocestah, Luka Koper in zdaj še neuspeh v pogajanjih z avtoprevozniki), aferi z vožnjo po avtocesti z modro lučjo na strehi službenega avtomobila in kasnejšim bizarnim laganjem, da je odpiral prostor rešilcu, kovanju znotrajstrankarske zarote s ciljem zamenjave Boruta Pahorja na čelu vlade in stranke, zaposlitvi turbopevke Maše Medik v svojem kabinetu in nenavadno živahnem nočnem življenju, je rejting Patricka Vlačiča v javnem mnenju in na politični sceni drastično upadel. Zdaj je že jasno, da nikoli ne bo predsednik Socialnih demokratov (v dveh ali treh mesecih po mariborskem kongresu je njegov status "Pahorjevega naravnega naslednika" že padel v vodo, čeprav ga poskuša reševati z lansiranjem govoric, da se s Pahorjem dobivata vsaj trikrat tedensko), na lestvicah priljubljenosti posameznih politikov pa je padel daleč daleč nazaj.
Nataša Dobelšek, menda najbolj seksi dekle Savinjske doline, namreč sploh ni čisto navadna manekenka. Štiriindvajsetega junija je praznovala 31. rojstni dan, za seboj pa ima burno zgodovino. O tem, po njenih navedbah, bo nekoč napisala tudi knjigo. Odkril jo je razvpiti Roman Leljak, kot nekdanji založnik in urednik pokojnega tabloida As (Leljak je zaprt na Dobu zaradi poslovne goljufije, ravno včeraj pa je v celjskem hotelu Štorman predstavil knjigo o povojnih pobojih v Hudi jami), kasneje pa je odšla v Italijo, kjer je delala za famoznega črnogorskega fotografa Montyja Shadowa alias Čeda Komljenovića. Slednji živi v Milanu, mediji pa so večkrat namigovali, da se ukvarja tudi z lansiranjem postavnih deklet, ki se "družijo" z moškimi iz svetovnega jet seta. Nataša Dobelšek se je tako, denimo, pojavljala ob strani slovitega hollywoodskega igralca Sylvestra Stalloneja, v Ljubljani pa je estradno kariero Nataše Dobelšek medijsko suportiral znan novinar in humorist Tone Fornezzi - Tof.
Naši viri trdijo, da je cela vrsta bogatih slovenskih podjetnikov uživala v takšni ali drugačni družbi Dobelškove. Hodila je z mariborskim poslovnežem Nikom Paukom (znanim iz afere Eco Oil), ki je zaradi nje zapustil ženo in otroka, Dobelškovi pa kupil enega od prvih Z3 v Sloveniji. BMW je bil tudi jedro njunega spora, ko sta se dramatično razhajala. Po nekaterih informacijah mu Dobelškova ni hotela vrniti ključev avtomobila; Pauko naj bi se celo ustrašil, da bo inscenirala krajo avtomobila, ki je nazadnje le ostal v poslovneževi garaži. Naši viri pravijo, da je Nataša Dobelšek Mariborčana ogromno stala, toda ko sta nehala, je odšla z dvema vrečkama, tako, kot je prišla. Niko Pauko je potem začel hoditi z neko drugo znano mariborsko manekenko. Nataši Dobelšek pripisujejo tudi afero s Francem Riemerjem, bogatašem iz Slovenskih Konjic, Romanom Matkom, direktorjem Zdravilišča Laško, in celo politikom Janezom Kopačem, ko je bil še minister za okolje in prostor v vladi Toneta Ropa. Hodila je z nekdanjim modnim kreatorjem Borutom Scholzem, ki je delal z usnjem, povezujejo pa jo tudi z nekaterimi razvpitimi Celjani, starimi znanci tamkajšnjih kriminalistov. Kar zadeva njeno razmerje z ministrom Vlačičem, nekateri celo sumijo, da naj bi Natašo Dobelšek dovzetnemu in "neresnemu" ministru podtaknili nekateri lobiji ... To so seveda samo govorice in domneve.
Na estradni sceni je namreč slišati trditve, da naj bi se Nataša Dobelšek ukvarjala tudi z escortom (spremstvom). To nam je zagotovilo več različnih virov. Dokazov sicer ni, toda govoric je toliko, da jih tudi ni mogoče kar tako preslišati. Naši viri namreč trdijo, da Dobelškova praktično nikjer več ne dela kot manekenka ali fotomodel, hkrati pa si je pred kratkim kupila "njen sanjski avto" porsche boxter, še prej pa je vozila prestižni mercedes SLK; sredi vasi Letuš, kjer stanuje z očetom, pa je obnovila družinsko hišo. Vsaj trikrat tedensko se pripelje v Ljubljano, v lepotilni in kozmetični studio Saše Omersa, trikrat na teden pa trenira v fitnesu, z osebnim trenerjem in motivatorjem Aleksandrom Korberjem.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nataša Dobelšek Patrickom Vlačičem Eldina Knez Boruta Pahorja Maše Medik roman leljak Montyja Shadowa Ćeda Komljenovića Sylvestra Stalloneja Tone Fornezzi - Tof Nikom Paukom Francem Riemerjem Romanom Matkom Janezom Kopačem Toneta Ropa Borutom Scholzem Saše Omersa Aleksandrom Korberjem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

Nedelja, 13. oktober 2019 ob 13:53


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nataša Dobelšek zanika, da spi z ministrom Vlačičem, on pa molči