objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 13. avgust 2009 ob 07:22

Cvikl z Jerco Legan na dopustu, hčerka in sin pa sta mu vlomila v hišo
Lana in Tilen, hčerka in sin generalnega sekretarja vlade Milana M. Cvikla, sinoči vlomila v očetovo hišo na Čebelarski, ker je zamenjal ključavnico. Lana po mobiju: … vlamljamo, gabi se mi ...
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Pred tremi tedni smo pisali o tožbi zaradi preživnine, ki naj bi jo zoper generalnega sekretarja vlade Milana M. Cvikla vložila njegova hčerka Lana, študentka četrtega letnika Pravne fakultete v Ljubljani. Drama okoli ločenega Cvikla, ki je z novo spremljevalko Jerco Legan trenutno na dopustu, pa se očitno stopnjuje.
V torek zvečer so namreč hčerka Lana, njen fant in mlajši brat Tilen vlomili v Cviklovo, torej očetovo hišo na Čebelarski ulici v Ljubljani. Razbili so okno in šli noter. Dobre pol ure kasneje je bila hiša osvetljena, družinski "vlomilci" pa so začeli s polivinilom pokrivati razbito okno. Zanimivo, da nihče od sosedov ni poklical policije, menda zato, ker Cvikla ne marajo. Med vlomom je Cviklova hčerka Lana nekoga poklicala po mobilnem telefonu in med drugim dejala: "K Cviklu vlamljamo, gabi se mi …!"

Po naših informacijah sta Lana in Tilen v očetovo hišo vlomila zato, ker je Cvikl zamenjal ključavnico, njuna ključa pa nista več prijela. Milan Cvikl naj bi od sina Tilna, ki je letos maturiral, zahteval, naj se izseli, menda k mami in bivši Cviklovi ženi Manici, medtem ko Lana že nekaj časa stanuje pri fantu. Odselila se je takrat, ko je v hišo prišla Leganova.
Medtem pa Cvikl in Jerca Legan veselo počitnikujeta; generalni sekretar vlade si je namreč vzel kar tri tedne dopusta, ki jih bosta po navedbah Leganove preživela v Prekmurju, na Krki, Bohinju in južni Dalmaciji, kjer naj bi lovila jastoge. Še pred dopusti pa sta si omislila psa – angleškega setra. Komentar generalnega sekretarja vlade okoli sinočnjega vloma še čakamo.
Kot je znano, se Jerca Legan in Milan M. Cvikl poročita 19. septembra, pred novim letom pa pričakujeta še dojenčka.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Milana M. Cvikla Lana Jerco Legan Tilen Manici

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Cvikl z Jerco Legan na dopustu, hčerka in sin pa sta mu vlomila v hišo