objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 20. avgust 2009 ob 06:47

Aneta Salihović: Matjaž Kitak je bolan, on potrebuje psihično pomoč!
Kitak odgovarja: Ne dovolim blatenja svojega imena, tožba bo padla
2009 Pozareport

Odpri galerijo

"Zj si si pa skopu lastn grob!!! Isku si vojno, dobiš jo …" To je SMS-sporočilo, ki ga je nekdanja miss Športa in bivša Playboyeva zajčica Aneta Salihović 7. avgusta poslala Matjažu Kitaku, potem ko je Kitak za naš postal povedal, da je Aneto vrgel iz službe (odletela je z mesta voditeljice radijske oddaje Razkrito) zaradi domnevne lezbične afere z njeno prijateljico Ramizo Seferović. Oddaja je trenutno na počitnicah, radijski voditelj in nekdanji glasbeni producent Kitak pa med znanimi Slovenkami išče novo sovoditeljico. Po nekaterih informacijah naj bi se že dogovarjal z manekenko Sabino Remar in miss fotogeničnosti na letošnjem tekmovanju za miss Universe Slovenije Katarino Benček.
Aneta Salihović pa Matjažu Kitaku zdaj vrača milo za drago. Za spletni portal Žurnal24 je med drugim povedala, da je morala večino dela za oddajo tako ali tako opraviti sama, Kitak pa jo je nadlegoval celo po Facebooku. Menda ji še na dopustu ni dal miru. Ko mu je povedala, da se tega gre več, pa naj bi ji poslal sporočilo, da je njuno sodelovanje končano.
"On je bolan, on potrebuje psihično pomoč," trdi Aneta Salihović, ki naj bi bila nad njegovimi dejanji in natolcevanji v medijih zgrožena.
In vojna se očitno nadaljuje. Matjaž Kitak je po teh Anetinih obtožbah za naš portal izjavil, da bo "izkoristil vsa pravna sredstva, da prepreči nadaljnje blatenje svojega imena. Tožba bo padla," je odločen Kitak!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Aneta Salihovič Matjažu Kitaku Ramizo Seferović Sabino Remar Katarino Benček

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Aneta Salihović: Matjaž Kitak je bolan, on potrebuje psihično pomoč!