objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Četrtek, 27. avgust 2009 ob 08:23

Boško Šrot je na koncu poslušal le še famoznega zdravilca iz Moldavije
Tajkun iz Laškega je parapsihologa Jurija Jackova imel celo na sejah kolegijev
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanji prvi človek Pivovarne Laško in najbolj razvpit slovenski tajkun Boško Šrot je v zadnjih nekaj mesecih poslušal le še nasvete svojega zdravilca in parapsihologa iz Moldavije, nam je potrdilo več različnih virov blizu Šrota. Gre za javnosti povsem neznanega Jurija Jackova, ki ga je Šrot v Slovenijo pripeljal pred dvema letoma. Famozni Jacko se je ukvarjal tudi z rokometaši Pivovarne Laško (po rezultatih sodeč ne preveč uspešno), Bošku Šrotu pa je dajal nasvete celo na sejah Šrotovih kolegijev z direktorji najpomembnejših podjetij v skupini Pivovarne Laške in njegovimi zaupniki. Naši viri trdijo, da je Jacko na kolegijih sedel tik za Šrotom in mu šepetal na uho, večkrat pa naj bi udeležencem kolegija predaval in glasno narekoval odločitve. Po naših informacijah naj bi bil vidno shujšani Šrot v zadnjem času popolnoma odvisen od moldavskega zdravilca, pravzaprav naj bi poslušal le še njega in seveda nekdanjo predsednico upravnega odbora Dela Andrijano Starina Kosem.
Mimogrede, rokometaši Pivovarne Laško, še posebej Rus Edi Kokšarov, Jackova niso marali. Silil jih je v razne seanse z zaprtimi očmi (večina jih je iz protesta gledala), tisti, ki po njegovo niso imeli dovolj energije, pa so morali v žepih nositi baterije.

Spomnimo, zdravilce in parapsihologe je uporabljal tudi nekdanji predsednik vlade in države Janez Drnovšek. Najbolj znan med njimi je bil ruski bioenergetik Boris Laptev, ki ga je Drnovšek kasneje predal svojemu nasledniku Tonetu Ropu. Laptev je tedanjemu predsedniku vlade in LDS Ropu pomagal celo na enem od televizijskih soočenj z opozicijskim liderjem Janezom Janšo pred volitvami leta 2004 (sedel je v prvi vrsti), kljub temu pa je Rop volitve premočno izgubil.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Boško Šrot Jurija Jackova Andrijano Starina Kosem Edi Kokšarov Janez Drnovšek Boris Laptev Tonetu Ropu Janezom Janšo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Boško Šrot je na koncu poslušal le še famoznega zdravilca iz Moldavije