objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 16. september 2009 ob 07:32

Urška Čepin zahteva 100 tisoč evrov za polivanje s spermo!
Najbolj razvpita slovenska ločenka od revije Nova hoče odškodnino zaradi članka o drsenju sperme na plaži
2009 Pozareport

Odpri galerijo

"Najlepši seks v zadnjem času sem doživela prav z Danilom. On se mi res zna posvetiti in me zadovoljiti, kot me že zelo dolgo ni nihče." V mislih naj bi imela seks na ležalnikih na eni od plaž v Budvi, kjer sta bila s fantom na počitnicah. "Najlepši trenutek pa je bil, ko me je po trebuhu pošprical s spermo. Nikoli ne bom pozabila, ko sem zadovoljena ležala na ležalniku, sperma pa je drsela na peščena tla …"
To je del članka, pravzaprav intervjuja z najbolj razvpito slovensko ločenko Urško Čepin, ki ga je 3. avgusta letos objavila tabloidna revija Nova. Tekst z naslovom "Zalita s spermo" je napisala novinarka in urednica Marjanca Scheicher, avtorica biografske knjige o štajerskem estradniku Damjanu Murku; Scheicherjeva je tudi sicer znana po izjemno primitivnem pisanju. Nekdanji Urškin mož Aleš Čepin nam je takoj po objavi definitivno primitivnega članka povedal, da si je novinarka Nove večino članka enostavno izmislila, saj Urška teh besed ni izjavila. Čepin je bil prepričan, da bodo v prihodnji številki Nove zato objavili opravičilo. Namesto opravičila pa smo dočakali članek z naslovom "Zaradi menstruacije ob seks", v katerem Čepinova pripoveduje, da je prvih nekaj dni v Budvi "imela tako močno menstruacijo, da je le preutrujeno poležavala na peščenih plažah". Sporni članek je seveda spet napisala Marjanca Scheicher.
Zato sta se starleta in njen fant Danilo Strgar odločila vložiti odškodninsko tožbo. Urška Čepin nikakor ne zanika pogovora z Marjanco Scheicher, vendar njen odvetnik Aleš Vodičar trdi, da je bil članek napisan v nasprotju s tem, kar je Čepinova izjavila. Na podlagi intervjuja naj bi bil napisan popolnoma neresničen in žaljiv tekst, s posegom v osebnostne pravice ter čast in dobro ime Urške Čepin ter Danila Strgarja. Odvetnik Vodičar še pravi, da sploh ni sporno, da si Čepinova želi medijske pozornosti, toda njena pripravljenost sodelovanja z revijo Nova je bila izkoriščena na podel način, z žaljivo vsebino in destrukcijo njene javne podobe. Urška Čepin in Danilo Strgar od založniškega podjetja Adria Media, ki izdaja revijo Nova, zahtevata 100 tisoč evrov odškodnine, izvensodna poravnava pa je menda že padla v vodo.
Še vedno pa traja sodni spor glede prepovedi prodaje knjige Nane Zeneli o Urški Čepin (Prekletstvo v zlati kletki), ki jo je z izdajo začasne odredbe prepovedalo Okrajno sodišče v Kranju. Višje sodišče v Ljubljani je namreč ugodilo pritožbi odvetnika Francija Matoza, ki zastopa tržiško založbo Učila, razveljavilo sklep sodišča iz Kranja in zadevo vrnilo v vnovično odločanje na prvi stopnji. Medtem se knjiga nemoteno prodaja.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Danilom Urško Čepin Marjanca Scheicher Damjanu Murku Aleš Čepin Strgar Aleš Vodičar Nane Zeneli Francija Matoza

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Urška Čepin zahteva 100 tisoč evrov za polivanje s spermo!