objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 21. september 2009 ob 06:45

Matej Krajcer, zmagovalec Blackpoola, proti Andreju Škufci
Po letu dni premora s Poljakinjo Iwono Golczak napoveduje vrnitev na sceno, tokrat med profesionalci.
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Lanska zmaga na prestižnem tekmovanju v angleškem Blackpoolu je bila ganljivo slovo od tekmovanj za enega od najboljših plesnih parov v latinskoameriških plesih. Matej Krajcer in Iwona Golczak sta skupaj plesala od leta 2003, bila večkratna državna prvaka in finalista evropskih, svetovnih in mednarodnih tekmovanj. Matej je bil po dolgoletni karieri odločen, da se posveti pedagoškemu delu in svoji ljubezni, Ireni Rugel. Irena je vnukinja znanega psihiatra Janeza Ruglja, toda v njenem priimku pa ne boste zasledili črke j, ki jo je zaradi nezaželene povezave s psihiatrom Janezom iz priimka izbrisal že Irenin oče. Lani sta Matej in Irena tudi načrtovala poroko, a jo premaknila za nedoločen čas, čeprav sta že kupila tudi poročne prstane. Vzrok naj bi bile prevelike Matejeve obveznosti do mladih plesnih parov, ki jim podaja svoje znanje tako v matičnem klubu Fredi kot v plesnem klubu, ki ga vodi njegova soplesalka Iwona na Poljskem.

No, Matej je nekaj časa poučeval tudi v Plesni zvezdi, ki jo fura upokojena plesalka Katarina Venturini, a se ni obneslo. Matej uradno nima časa, da bi pojasnil, zakaj je počilo med njim in Katarno, neuradno pa je samo zamahnil z roko … Menda obstaja cela četica enakomislečih in opeharjenih Katarininih bivših sodelavcev, ki v šali sebe imenujejo "bejžmo stran", saj so se vsi opekli v sodelovanju s Katarino Venturini in njeno plesno šolo sredi ljubljanskega BTC.
Matej in Iwona sta se lani avgusta poslovila veliko bolj skromno kot par Andrej Škufca in Katarina Venturini, v plesnem klubu Fredi na Zadobrovški v Ljubljani pred prijatelji in znanci. Prav ti so potiho stavili, da Matej ne bo zdržal več kot leto dni brez tekmovalnega adrenalina. Iwona je z odločitvijo, da se vrneta na tekmovalni parket, več kot zadovoljna, saj če bi bilo po njeno, lani sploh ne bi prenehala plesati. Njuno prvo tekmovanje bo januarja 2010 na znamenitem odprtem prvenstvu Velike Britanije v Bournemouthu. Zanimivo bo videti razplet, saj se na tekmovanje podaja tudi Andrej Škufca z novo soplesalko Madžarko Melindo Torokgyorgy, ki prvo tekmo napoveduje že letos oktobra na parketu londonskega Royal Albert Halla.
#x1#

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Matej Krajcer Iwona Golczak Ireni Rugel Janeza Ruglja Katarina Venturini Andrej Škufca Melindo Torokgyorgy

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Matej Krajcer, zmagovalec Blackpoola, proti Andreju Škufci