objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 27. september 2009 ob 10:27

Menda najbolj prikupna baletna solistka Tijuana Križman poročena!
Legendarnega novinarja Jurija Gustinčiča, ki je pripravil poročni govor, pa je prehlad zadržal v postelji
2009 Pozareport

Odpri galerijo


Medtem ko so sobotni poročni zvonovi glasno bili za razvpiti novoporočeni par Legan&Cvikl, se je istega dne ob isti uri v veliko bolj intimnem vzdušju poročila balerina Tijuana Križman. Po devetih letih in devetih mesecih, kolikor traja njena romantična zveza z Urošem, je svojemu priimku je dodala še priimek finančnika Uroša Hudernika. Štirideset povabljenih svatov v piranskem minoritskem samostanu, kjer se je odvijala civilna poroka, je bilo navdušenih nad Tijuanino bež dolgo obleko, ki jo je sešila njena šivilja. Posebej pa je poskrbel za Tijuanin izgled eden najbolj znanih slovenskih vizažistov in nekdanji intimni prijatelj razvpitega koreografa Igorja Jelena Iggyja, Marjan Luka Simšič, ki je v Piran pripotoval že dan pred poroko. Tijuanina mama Javorka je dejala, da je bil Lukov make-up sanjski, prav tako kot je bila sanjska poroka. Tijuana si je želela deliti ta srečni dogodek s tistimi, ki jo absolutno podpirajo v njenem življenju. Poleg mame Javorke in očeta Franka igra veliko vlogo v njenem življenju tudi brat Diego (oba sta dobila imeni, ko je njuna mama Javorka potovala po Ameriki in Mehiki in bila navdušena nad mestoma Tijuana in San Diego). Diego je bil zato tudi Tijuanina priča; prav tako si je tudi Uroš za svojo pričo izbral brata. Svatje so po uradni poroki, nastopu mladih piranskih balerin in ognjemetom odšli na poznopopoldansko kosilo v vilo Andor v Ankaran. Na žalost se poročne slovesnosti ni mogel udeležiti Križmanov družinski prijatelj, novinar in kolumnist Jurij Gustinčič. Mladoporočencema je pripravil poseben govor, a je zaradi prehlada obležal v postelji. Na poroko pa Tijuana ni povabila nikogar iz svojega matičnega mariborskega gledališča.
Sicer pa je Tijuana lahko zadovoljna, da potrjuje že uveljavljeni stavek, da nihče ni prerok v svoji deželi. Lahko je ponosna na kritike, ki jih prejema za svoje nastope Julije v projektu Radio&Juliet v tujini, kjer pravijo, da "Julijo pleše prikupna Tijuana Križman, ki je ranljivo privlačna v tankem čipkastem korzetu in premore širok spekter čustev, od romantike do zelo seksi."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Legan Cvikl Tijuana Križman Uroša Hudernika Igorja Jelena Iggyja Marjan Luka Simšič Javorka Franka Diego Jurij Gustinčič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Menda najbolj prikupna baletna solistka Tijuana Križman poročena!