objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 29. september 2009 ob 10:02

Cviklova tašča zasluži premalo, da bi lahko plačala poroko na Brdu
Dragica Marta Sternad, mama Jerce Legan, je preko svetovalnice Jerca lani zaslužila skromnih 4.228 evrov
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Po navedbah generalnega sekretarja vlade Milana M. Cvikla naj bi njegovo razkošno poroko z Jerco Legan na Brdu plačala njena mama in Cviklova novopečena tašča, magistra sociologije Dragica Marta Sternad. Po Cviklovih izjavah sodeč naj bi računa (menda gre za dva) bila celo že plačana, toda rahla nerodnost je v tem, da po dostopnih podatkih gospa Dragica sploh ne zasluži toliko, da bi lahko poravnala poročno slavje sredi protokolarnega objekta na Brdu, ki naj bi po nekaterih informacijah stalo celo okoli 50 tisoč evrov.
Magistra Dragica Marta Sternad, avtorica samostojne publikacije z naslovom Motnje hranjenja: od besed, ki ranijo, k besedam, ki celijo, je od leta 2003 do konca lanskega leta poslovala kot samostojna podjetnica, registrirana na naslovu Hudovernikova 13 v Ljubljani, vodila pa je zasebno svetovalnico Jerca. Po tem datumu je transakcijski račun v Novi Ljubljanski banki zaprla in se po nekaterih informacijah s svetovalnico Jerca umaknila v rodno Novo mesto. Jerca Legan nam na naša vprašanja, povezana s poslovnim statusom njene mame, ni hotela odgovoriti. Dragica Marta Sternad sicer svetuje in nudi pomoč osebam z motnjami hranjenja, zasvojenih z alkoholom, rešuje partnerske konflikte in težave odraščajoče populacije. Tako se promovira sama, njeno svetovanje pa so pred časom reklamirali tudi v zdravstveni rubriki Vizita, v oddaji 24ur na Pop TV.

Toda magistra Dragica Marta Sternad je po pregledu poslovne bilance njene svetovalnice Jerca za leto 2008 zaslužila skromnih 4.228 evrov (toliko znašajo čisti prihodki od prodaje), prijavljeni dobiček pa je bil – po podatkih Ajpesa – 949 evrov. Potem je, kot rečeno, status samostojne podjetnice uradno zaprla in morda ustanovila (novo) zasebno podjetje. Toda kakorkoli obračamo, njeni uradni prihodki za lansko leto definitivno ne zadoščajo za plačilo računov razvpite poroke Jerce Legan in Milana Cvikla na Brdu …
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Milana M. Cvikla Jerco Legan Dragica Marta Sternad

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Cviklova tašča zasluži premalo, da bi lahko plačala poroko na Brdu