objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 6. oktober 2009 ob 07:19

Zaroka: Jagoda Štrukelj nepričakovano padla v jok
Državna prvakinja v latinskoameriških plesih Jagoda Štrukelj je od soplesalca Jurija Batagelja sprejela zaročni prstan.
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Vse kaže, da so zaroke in poroke trenutno "in" tudi med plesalci. Sredi septembra je večno zvestobo prisegla balerina Tijuana Križman, po novem poročena Hudernik, prejšnji teden pa je v solzah rekla "zaročni da" plesalka latinskoameriških plesov Jagoda Štrukelj.
28-letna Jagoda in 30-letni Jurij sta skupaj dobrih osem let, oba pa imata končani tudi fakulteti, kar med plesalci ni ravno pogost pojav. Jurij je Jagodo za roko zaprosil med gostovanjem v jutranji oddaji domžalskega radia Hit; Jagoda je bila presenečena, ganjena in srečna, čeprav je vajena Jurijevih presenečenj. Ob pogledu na zaročni prstan so se ji ulile solze. O poroki pa v tem trenutku še ne razmišljata in jo načrtujeta za prihodnje leto, spomladi ali poleti. Takrat bosta razmišljala tudi o dojenčku. Nosečnost zdaj seveda ne pride v poštev, saj se pripravljata na svetovno prvenstvo, ki bo 7. novembra v Mariboru. Pritiski nanju so veliki, kajti publika pričakuje, da bosta nova svetovna prvaka.
Toda plesni poznavalci zmago napovedujejo nekdanjemu slovenskemu paru, ki pleše za Hrvaško, Zoranu Plohlu in Tatjani Lahvinovič.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tijuana Križman Hudernik Jagoda Štrukelj Zoranu Plohlu Tatjani Lahvinovič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zaroka: Jagoda Štrukelj nepričakovano padla v jok