objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 8. oktober 2009 ob 07:30

Nova miss Slovenije na razglasitvi nosila že ponošeno obleko!
Tina Petelin se je pred medije postavila z obleko, ki jo je nosila lani avgusta na tekmovanju za miss Maribora
2009 Pozareport

Odpri galerijo


Nova miss Slovenije Tina Petelin se je na ponedeljkovi razglasitvi rezultatov famoznega tajnega izbora uradno najlepše Slovenke leta 2009 v ljubljanskem hotelu Lev pojavila v isti obleki, kot jo je nosila pred dobrim letom dni na tekmovanju za miss Maribora sredi Hitovega kazina Mond v Šentilju. Tina Petelin se je namreč avgusta lani na lokalnem predtekmovanju v Mariboru potegovala za miss Slovenije 2008 in postala prva spremljevalka miss Maribora Line Fekonja. Druga spremljevalka je bila Katarina Benček, ki je vabilo na sobotni tajni izbor za miss Slovenije 2009 v Radencih odklonila.
Vsekakor je nenavadno, da organizator letošnjega izbora miss Slovenije Damir Osredečki ni poskrbel niti za to, da bi se uradno najlepša Slovenka na ponedeljkovi razglasitvi pred novinarji in fotografi pojavila vsaj v novi obleki.

Nova miss Slovenije in bodoča magistra ekonomije v štajerski prestolnici slovi kot "lepa povzpetnica", trdijo naši viri. Do lani je bila celo zaročena z mariborskim podjetnikom Juretom Valantom, ki naj bi ji financiral plesno vlogo v nesojeni slovenski kriminalki Zadnji dnevi, producenta Saše Pelka. Naši viri še trdijo, da Valant na koncu sploh ni nič plačal, film pa tudi še ni posnet do konca, ker je ustvarjalcem zmanjkalo denarja. Saša Pelko je sicer član Golobičeve stranke Zares in nekdanji član Kekove stranke As, zato menda še vedno računa, da mu bo denar za dokončanje filma primaknila ministrica za kulturo Majda Širca. Tina Petelin naj bi se na mariborski sceni hvalila tudi z velikimi posli njenega takratnega zaročenca Valanta v Dubaju.
Odlomek iz bodočega filma Zadnji dnevi, kjer pleše miss Slovenije 2009 Tina Petelin, si lahko ogledate tukaj

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tina Petelin Line Fekonja Damir Osredečki Juretom Valantom Saše Pelka Golobičeve Kekove Majda Širca

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nova miss Slovenije na razglasitvi nosila že ponošeno obleko!