objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 12. november 2009 ob 10:14

Alešu Čepinu ukradli mercedes, ferrari Urške Čepin še vedno v garaži
Lastniku podjetja Paleste in uredniku TV Paprike nepridipravi odpeljali belega mercedesa izpred hiše njegove direktorice
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Aleš Čepin, lastnik družbe Paleste in odgovorni urednik TV Paprike, je ostal brez belega mercedesa ML, ki ga je podjetje Paleste, ki se ukvarja s prodajo rabljenih avtomobilov, prodajalo za slabih 60 tisoč evrov. Nepridipravi so mercedes ukradli izpred domače hiše direktorice podjetja Paleste, Teje Bizjak, ki naj bi jo zasledovali od poslovnih prostorov podjetja na Viču v Ljubljani do njenega doma. Še prej pa naj bi iz avtomobila ukradli ključe avtomobila, tako da so lahko mercedes tudi brez težav odpeljali.
Čepin je za naš portal odločno zanikal govorice, da naj bi šlo za dogovorjeno krajo, povezano z nekakšno zavarovalnino, saj so o izginotju vozila nemudoma obvestili policijo in držijo pesti, da bodo ukradeni avto tudi kmalu našli. Medtem pa je znameniti bel ferrari, ki ga je – spomnimo – vozila njegova bivša žena, najbolj razvpita slovenska ločenka Urška Hočevar Čepin, še vedno varno spravljen v garaži podjetja Paleste.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Aleš Čepin Teje Bizjak Urška Hočevar Čepin

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Alešu Čepinu ukradli mercedes, ferrari Urške Čepin še vedno v garaži