objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 24. november 2009 ob 07:27

Verstovšek proti Naratu za šefa banke SID, Kocič pa dela izpit za brokerja
Nekdanji predsednik uprave Zavarovanice Triglav predlagal sporazumno prekinitev delovnega razmerja
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Vito Verstovšek in Matej Narat, član uprave Probanke in nekdanji član uprave Nove Ljubljanske banke, naj bi se spopadla za mesto novega predsednika uprave Slovenske izvozne in razvojne banke SID (je v lasti države), ki jo za zdaj še vodi Sibil Svilan, član uprave pa je tudi Jožef Bradeško. Upravo banke SID naj bi vlada oziroma člani nadzornega sveta dopolnili ali spremenili v prihodnjih tednih. Verstovška, nekdanjega dolgoletnega tesnega sodelavca Aljoše Tomaža na Abanki Vipa in nesojenega predsednika uprave NLB, naj bi podpiral minister za evropske zadeve in razvoj Mitja Gaspari, Narata pa minister za finance Franci Križanič in minister za gospodarstvo Matej Lahovnik, trdijo naši viri.
Nekdanji predsednik uprave Zavarovalnice Triglav Andrej Kocič pa dela izpit za zavarovalniškega brokerja. Na kadrovsko službo Triglava je naslovil tudi prošnjo za skorajšnje sporazumno prenehanje delovnega razmerja (z datumom 31. decembra), pri čemer Kocič predlaga, da Triglav ne bi uveljavljal konkurenčne klavzule. Nekdanji prvi človek Triglava po naših informacijah nameravava kot broker delati na tržiščih balkanskih držav, zavarovalne pogodbe pa naj bi sklepal tudi za Zavarovalnico Triglav.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Vito Verstovšek Matej Narat Sibil Svilan Jožef Bradeško Aljoše Tomaža Mitja Gaspari Franci Križanič matej lahovnik Andrej Kocič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Verstovšek proti Naratu za šefa banke SID, Kocič pa dela izpit za brokerja