objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 9. december 2009 ob 06:30

Frizure leta 2009 na glavah politikov: najslabšo ima ministrica Jelušičeva
Ljubljanski frizer Stevo Pavlovič razglasil najboljše in najslabše frizure letošnjega leta
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Priznan ljubljanski frizer Stevo Pavlović se je tudi letos lotil ocenjevanja frizur slovenskih medijskih osebnosti. Najboljšo žensko frizuro leta 2009 je strokovno prisodil pop interpretki Anđi Marić (njena frizura v slogu afrolook frizur iz osemdesetih let prejšnjega stoletja je brez konkurence v slovenskem medijskem prostoru, trdi Pavlović), na drugo mesto je postavil pevko Nuško Drašček, na tretje pa večno publicistko Manco Košir. Najslabšo žensko frizuro leta po njegovem mnenju nosi ministrica za obrambo Ljubica Jelušič, katere frizura je staromodna, barva pretemna, volumen njene frizure je absolutno prevelik, celostna podoba z očali pa zelo okrogla. Na drugo mesto najslabših ženskih frizur je Pavlovič uvrstil Playboyevo starleto Natašo Kirn (zanimivo, tudi ona je bivša poklicna vojakinja, njena fizura pa naj bi bila preveč moška), na tretje pa mariborsko slikarko Ireno Polanec, katere metlast izgled zelo izsušenih las asocira na neurejenost in zanemarjenost.
Najboljšo moško frizuro je Stevo Pavlović dal slovenskemu holivudarju Juriju Bradaču, katerega kratki lasje so zelo primerni njegovemu imidžu in podobi urejenega moškega, na drugem mestu je lepotni kirurg Franci Planinšek, na tretjem pa je pristal minister za promet Patrick Vlačič. Njegova nekoliko daljša frizura izraža svobodoljubje in konformizem, pravi Stevo Pavlović. Najslabše moške fizure letošnjega leta pa nosijo pevec Slavc. L. Kovačič, igralec Matjaž Javšnik in famozni estradnik Damjan Murko; slednji naj bi imel kratko pobalinsko frizuro "a'la David Beckham", frizer Pavlović pa mu toplo priporoča nekoliko daljše spuščene lase.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Stevo Pavlović Anđi Marić Nuško Drašček Manco Košir Ljubica Jelušič Natašo Kirn Ireno Polanec Juriju Bradaču Franci Planinšek patrick vlačič Slavc. L. Kovačič Matjaž Javšnik Damjan Murko David Beckham

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Frizure leta 2009 na glavah politikov: najslabšo ima ministrica Jelušičeva