objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Nedelja, 20. december 2009 ob 07:36

Mož Saše Einsiedler z ljubico menda pričakuje otroka, Saša molči
Slavna medijska podjetnica na svojem blogu priznala, da je bilo to leto zanjo katastrofalno
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Radijski in občasni televizijski voditeljici, voditeljici seminarjev in treningov nastopanja ter samozavestnejše komunikacije Saši Einsiedler kariera menda gre kar solidno, je pa zato bolj turbolentno njeno zasebno življenje. Odkar je julija letos kot strela z jasnega udarila novica, da jo njen mož, sicer radijski  tehnik, Tilen Pusar, s katerim ima tri otroke, dva pa ima iz prejšnjega zakona, vara z vzgojiteljico (ime naj bi ji bilo Vlasta in je baje deset let mlajša od Saše, no, nekaj let mlajši od Saše je tudi Tilen) iz vrtca, ki ga obiskuje njuna četrta hči Polona, kar je Saša sicer sprva jezno zanikala, potem pa na svojem blogu priznala, da ima krizo v zakonu, se težave, namesto da bi se rešile, samo še kopičijo. Ko je Saša že mislila, da se stvari urejajo, je doživela še močnejši udarec, njen mož se je oktobra odselil in jo pustil samo s petimi otroki, kar jo je razumljivo totalno podrlo. Za piko na i pa so se zdaj pojavile še govorice, da Tilen z novo ljubico pričakuje otroka. Logično potrta in razočarana medijska podjetnica je na svojem blogu to leto opisala kot katastrofalno:. "Letošnje leto je bilo eno najslabših, kar pomnim. Vse naokrog mene se ruši, ljudje so zbolevali, umirali, se kregali, ločevali … Kot da bi prišel čas, ko je prihrumela velika metla in rekla, da bo malo počistila."
Mimogrede, Saša Einsiedler im Tilen Pusar sta povezana tudi poslovno, saj skupaj vodita njuno lastniško podjetje Heliopolis, Pusar&Co., izobraževanje, K.D.. Direktor podjetja je Tilen, po javno dostopnih podatkih pa sta lani imela nekaj več kot 22 tisoč evrov prometa in pridelala slabih 5 tisoč evrov izgube.

Na naše vprašanje, ali je res, da Tilen Pusar z novo spremljevalko pričakuje dojenčka, nam Saša Einsiedler ni odgovorila. Je pa slišati, da naj bi se Saša Einsiedler na prihodnjih parlamentarnih volitvah potegovala za poslanko v državnem zboru, na listi Janševe SDS. Z novo radijsko oddajo pa štarta tudi na ljubljanskem radiu Aktual.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Saši Einsiedler Tilen Pusar vlasta Polona Janševe

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Mož Saše Einsiedler z ljubico menda pričakuje otroka, Saša molči