objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Nedelja, 27. december 2009 ob 08:00

Peklenski božič: mož Saše Einsiedler pretepel moža svoje ljubice Vlaste!
Domačini na Igu tabloidom prodajajo pikantnosti družinske drame medijske zvezdnice in njenega moža
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Pred časom smo poročali, da se je Tilen Pusar, mož radijske in občasne televizijske voditeljice Saše Einsiedler, odselil iz njune družinske hiše na Kureščku, in se preselil k ljubici Vlasti, s katero pričakujeta celo dojenčka. Einsiedlerjeva, ki je pred časom na svojem blogu zapisala, da je bilo to leto zanjo "katastrofalno", pa se je pred novinarji previdno zavila v molk.
Zato pa so precej bolj zgovorni prebivalci Iga in okoliških krajev, očitno zelo dobro seznanjeni z dogajanjem, ki so novinarjem zaupali celo vrsto pikantnih podrobnosti. Za tabloidno revijo Nova so med drugim povedali, da Saša Einsiedler dobesedno hira, ženska, ki je Saši – menda junija letos – speljala moža, pa je visoko noseča in naj bi rodila čez slabe tri mesece. Novopečeni parček, ki trenutno živi v nekem vikendu na Iškem Vintgarju, ki je v lasti Vlastinih staršev, naj bi se kmalu preselil v novo hišo, ki jo prav tako gradijo njeni starši. Ti so menda najeli celo kredit, da bi svoji hčerki uredili toplo gnezdece s Tilnom. O Tilnovi novi izbranki pa domačini očitno nimajo kaj prida dobrega mnenja, po njihovem naj bi bila celo trapa in pol. "Ne razumemo, zakaj je prevarala moža s Tilnom, ko pa je imela prej vse, kar si je želela. Mož je bi zelo bogat, ker je prodal neko posestvo in zaslužil več kot milijon evrov in njej ni bilo treba nikoli skuhati kosil. Takoj ko je prišla iz službe, se je usedla na kolo, in to je bilo vse od nje," so za omenjeno revijo povedali v eni od tamkajšnjih gostilni. Domačini so razkrili tudi pikantno podrobnost, da naj bi mož Tilnove nove partnerke, ko je posumil, da ga žena vara, najel detektiva in ju z njegovo pomočjo zasačil v postelji v lastni hiši, nakar ga je Tilen za povrh še na gobec.
Medtem ko si Tilen Pusar na novo ustvarja življenje, pa Saša, ki je ostala v hribih na Kureščku (vas Golo) sama s petimi otroki, menda vidno hira. Ko se je pred časom pojavila v tamkajšnjem zdravstvenem domu, je po navedbah naključnih prič delovala izčrpano in shujšano. Češ, posušila se bo. Zaradi sesuvanja družinskega življenja je to sicer dokaj razumljivo, hkrati pa je slišati, da naj bi bila Einsiedlerjeva razočarana tudi nad vero; spomnimo, pred leti se je v intervjujih javno hvalila, da je "srečala boga". Prej je redno hodila k nedeljski maši, ko je izbruhnila kriza, pa tega menda ne počne več. Za nameček se ji vse to dogaja še okoli božiča, cerkvenega in družinskega praznika.

Mimogrede, Saša Einsiedler in Tilen Pusar sta povezana tudi poslovno, saj skupaj vodita njuno lastniško podjetje Heliopolis, Pusar&Co., izobraževanje, K.D.. Direktor podjetja je Tilen, po javno dostopnih podatkih pa sta lani imela nekaj več kot 22 tisoč evrov prometa in pridelala nekaj več kot 4 tisoč evrov izgube. Slišati je tudi, da naj bi se Saša Einsiedler na prihodnjih parlamentarnih volitvah potegovala za poslanko v državnem zboru, na listi Janševe SDS. Z novo radijsko oddajo pa začenja na ljubljanskem radiu Aktual.
Za osvežitev spomina: Saša Einsiedler je bila pred Tilnom poročena z borznikom Janezom Štrumbljem, s katerim ima dva otroka; pisala se je Saša Einsiedler-Štrumbelj, njena ločitev pa je dokaj podrobno opisana v knjižni uspešnici Nevarna razmerja slečene Slovenije, ki jo je pred sedmimi leti napisal Bojan Požar. Tudi takrat, ko sta se ločevala s Štrumbljem, Saša Einsiedler, ki je prvega moža menda začela varati s Tilnom Pusarjem, tega dolgo časa ni upala priznati medijem. To so bili tudi časi, ko je bila Saša Einsiedler na višku svoje medijske slave.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tilen Pusar Saše Einsiedler Vlasti Janševe Janezom Štrumbljem bojan požar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Peklenski božič: mož Saše Einsiedler pretepel moža svoje ljubice Vlaste!