objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 31. december 2009 ob 10:50

Bosanska dvojčka ubila očeta, ker je s tremi ljubicami varal njuno mamo
Milan in Mladen sta policistom priznala, da sta se očeta znebila zato, ker je zapustil njuno mamo
2009 Pozareport

Odpri galerijo

21-letna dvojčka Mladen in Milan Jovičić iz Bosne in Hercegovine sta po preizkusu na poligrafu priznala, da sta ubila svojega 48-letnega očeta Gorana. Družina Jovičić je izginotje Gorana prijavila 14. avgusta letos, policistom so znali povedati le to, da se je s svojim audijem odpeljal neznano kam.
Le dva dni pozneje so policisti našli avto pogrešanega, za izginulim pa se je izgubila vsaka sled. Eden od dvojčkov, Milan, je šel celo tako daleč, da je prek medijev prosil, naj mu ljudje priskočijo na pomoč pri iskanju ljubega očeta. Seveda takrat še nihče ni vedel, da sta nesrečnega Gorana pod rušo spravila prav njegova sinova. Policisti so kljub temu, da sta dvojčka hudo žalovala, prisluškovali njunim telefonskim pogovorom. Milan je že pristal v priporu, Mladen, ki naj bi bratu pomagal prikrivati sledi zločina, pa se bo branil s svobode. Milan je med zaslišanjem priznal, da je ustrelil očeta pred njihovo avtomehanično delavnico, šele pozneje pa je na pomoč poklical Mladena. Skupaj sta se znebila avtomobila, očetovo truplo pa sta odvrgla v grmovje ob cesti. Tri dni po umoru sta prijavila očetovo izginotje.
Dvojčka naj bi se očeta lotila zaradi nezvestobe, Goran naj bi že pred nekaj leti zapustil njuno mamo Milko ter začel skupno življenje z Indiro, s katero je imel mladoletno hčerkico Moniko. Milko je vse redkeje obiskoval, kar je sinova nadvse jezilo. Poleg Indire in Milke pa naj bi imel Goran še tretjo ljubico, s katero naj bi tudi imel otroka. Policisti so truplo pogrešanega našli šele na božični dan, potem ko sta Milan in Mladen razkrila, kje ležijo očetovi ostanki.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mladen Milan Jovičić Gorana Milko Indiro, Moniko

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Bosanska dvojčka ubila očeta, ker je s tremi ljubicami varal njuno mamo