objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 31. december 2009 ob 06:51

Šokantna fotka: Kennedy užival z nagicami, Jackie travmirala v bolnici
FK na jahti užival z golimi lepoticami, medtem ko je njegova žena doživljala pravo dramo
2009 Pozareport

Odpri galerijo


Fotografija je bila posneta v sredini 50-ih let in prikazuje bivšega ameriškega predsednika Johna Fitzgeralda Kennedyja (ubili so ga 22. novembra leta 1963), kako obdan s številnimi golimi lepoticami uživa na jahti. Dve nagici se sončita, ena skače v morje, tretja pa se vzpenja na jahto. Ameriška spletna stran TMZ, ki je objavila sliko, trdi, da je šla fotografija skozi vse teste za preverjanje avtentičnosti, in je pristna. Predpostavljajo, da so JFK-ja fotografirali med dvotedenskimi počitnicami na Mediteranu avgusta leta 1956. Takrat je bil še senator, na dopustu pa je bil s svojim bratom Tedom in senatorjem Georgeom Smathersom. Vesela moška druščina naj bi med počitnikovanjem na jahti gostila ogromno lepih žensk. V tem času, ko je Kennedy užival z lepoticami, je njegova noseča žena Jackie doživljala pravo dramo; zaradi zapletov je bila urgentno sprejeta v bolnišnico, kjer so ji naredili carski rez, rodila pa je mrtvega otroka.
Pred kratkim pa so v smeteh legendarnega ameriškega slikarja, filmskega ustvarjalca, komercialnega ilustratorja in pisatelja Andyja Warhola našli poster gole Jackie Kennedy Onassis s posvetilom: ''Za Andyja z večno naklonjenostjo, Jackie''. Posnel jih je paparac na željo Aristotela Socratesa Onassisa, ki je želel fotografijo svoje žene (poročila sta se leta 1968, po tem, ko je v atentatu umrl Robert Kennedy, s katerim naj bi imela Jackie po smrti svojega moža štiriletno vročo romanco), ko se kopa gola. Na koncu je končala v rokah razvpitega Larryja Flinta,ki jo je uporabil za poster v popularni porno reviji Hustler.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Johna Fitzgeralda Kennedyja JFK Tedom Georgeom Smathersom Jackie Andyja Warhola Jackie Kennedy Onassis Aristotela Socratesa Onassisa Robert Kennedy Larryja Flinta

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Šokantna fotka: Kennedy užival z nagicami, Jackie travmirala v bolnici